Rămâi conectat

Sport

FOTO Fiul primarului din Zlatna, pe locul trei la cel mai puternic concurs de motociclism din România

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Razvan Ponoran26Răzvan Ponoran, fiul primarului din Zlatna, Silviu Ponoran, s-a clasat, în 2015, pe locul 3 în clasamentul general al celei mai puternice competiții de motociclism din țară, Dunlop Romanian SuperBike, la care au participat peste 50 de piloți.

Întrecerile s-au desfășurat în mai multe țări printre care Grecia, Ungaria, Slovacia, Cehia sau Italia, pilotul originar din Zlatna concurând cu o motocicletă Kawasaki ZX10 care prinde viteza de 300 km/h.

Nici în acest sezon, cursele lui Răzvan nu s-au terminat fără incidente, fiind acroșat, într-o etapă, de un pilot rus. El a relatat că cel mai negru moment din carieră a fost, în 2013, când a rămas fără frâne la viteza de peste 250 de km/h.

Razvan Ponoran10”Pasiunea pentru motociclism cred ca o am dinainte să mă nasc. Și tatăl meu a avut motocicletă în tinerețe. Mama îmi povestea, atunci când era însărcinată, era înnebunită după mirosul gazelor de eșapament. M-am urcat pe o motocicleta la vârsta de 5 ani cu un amic, iar de atunci mi-am dorit și am fost sigur că voi deveni profesionist”, a afirmat pilotul în vârstă de 29 de ani.

El participă la această competiție pentru al treilea sezon consecutiv, iar programul său din viața de zi cu zi este în funcție de competiții. ”Nunta mea am plănuit-o în așa fel încât cu o săptămână înainte să pot ajunge la concurs. Toți competitorii mi-au spus ca odată cu nașterea primului copil voi apăsa mai des frâna. Le-am demonstrat contrariul și că pasiunea mea pentru acest sport nu are limite”, a mai spus Răzvan.

Pilotul ține să mulțumească sponsorilor: Doppel Herz Romania, Mercur Grup Alba Iulia, Banca Transilvania, Vercometal Zlatna, Erica Star Zlatna, Market Achim Zlatna.

[nggallery id=1229]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea