Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: „Festivalul Florilor de Mai” la Cimbrud. Peste 300 de preșcolari au oferit momente de neuitat

Ziarul Unirea

Publicat

în

În data de 17 mai 2018, începând cu ora 17.00 la Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” din Ciumbrud s-a dat startul celei de-a IX-a  ediții  a Festivalului Concurs Județean „Festivalul Florilor de Mai”, organizator fiind Grădinița cu Program Prelungit „Primii Pași” din Aiud, în parteneriat cu Primăria Municipiului Aiud, precum și Centrul Cultural „Liviu Rebreanu”.

Cei peste 300 de preșcolari de la grădinițe din Aiud, Alba Iulia, Teiuș, Sebeș și Cugir, cu zâmbetul lor inocent, cu fericirea sclipind în ochișorii lor de mărgăritar și în pași de dans au încântat privirile și inimile sălii de spectacol, arhipline. Au fost momente de neuitat, de poveste, de amintiri și care au determinat poate și lacrimi de bucurie.

La această ediție aniversară au fost prezenți ca invitați speciali o delegație de la grădinița parteneră din orașul Gyomaendrőd din Ungaria, delegație care a apreciat valoarea festivalului, manifestându-și în continuare disponibilitatea continuării parteneriatului existent între cele două grădinițe.

Festivalul a fost onorat de prezența doamnelor inspector Aurora Vârtei și Delia Gheorghiță, care au apreciat efortul comun al copiilor și cadrelor didactice.

Dorim, în mod special, să felicităm copiii pentru prestație, întreg corpul de cadre didactice, personal nedidactic și auxiliar, implicat în activități, să mulțumim părinților și sponsorilor care ne-au fost alături.

[nggallery id=5639]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Zona de picnic de la Panoramic Alba Iulia, pregătită pentru 1 MAI 2024. Albaiulienii pot încinge micii pe grătarele noi, montate de primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Zona de picnic de la Panoramic Alba Iulia, pregătită pentru 1 MAI 2024. Albaiulienii pot încinge micii pe grătarele noi, montate de primărie Primăria Alba Iulia a început pregătirile pentru 1 mai 2024, ziua internațională a muncii, când o parte din albaiulieni aleg să iasă la iarbă verde și să încingă grătarele. La Panoramic au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea