FOTO: „Festivalul Florilor de Mai” la Cimbrud. Peste 300 de preșcolari au oferit momente de neuitat

Paul Voicu - Primar 2020

În data de 17 mai 2018, începând cu ora 17.00 la Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” din Ciumbrud s-a dat startul celei de-a IX-a  ediții  a Festivalului Concurs Județean „Festivalul Florilor de Mai”, organizator fiind Grădinița cu Program Prelungit „Primii Pași” din Aiud, în parteneriat cu Primăria Municipiului Aiud, precum și Centrul Cultural „Liviu Rebreanu”.

ELIT

Cei peste 300 de preșcolari de la grădinițe din Aiud, Alba Iulia, Teiuș, Sebeș și Cugir, cu zâmbetul lor inocent, cu fericirea sclipind în ochișorii lor de mărgăritar și în pași de dans au încântat privirile și inimile sălii de spectacol, arhipline. Au fost momente de neuitat, de poveste, de amintiri și care au determinat poate și lacrimi de bucurie.

La această ediție aniversară au fost prezenți ca invitați speciali o delegație de la grădinița parteneră din orașul Gyomaendrőd din Ungaria, delegație care a apreciat valoarea festivalului, manifestându-și în continuare disponibilitatea continuării parteneriatului existent între cele două grădinițe.

Mihail David - 2020

Festivalul a fost onorat de prezența doamnelor inspector Aurora Vârtei și Delia Gheorghiță, care au apreciat efortul comun al copiilor și cadrelor didactice.

Dorim, în mod special, să felicităm copiii pentru prestație, întreg corpul de cadre didactice, personal nedidactic și auxiliar, implicat în activități, să mulțumim părinților și sponsorilor care ne-au fost alături.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...