Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO Femeile din Aiud, celebrate în cadrul „Sărbătorii Primăverii”: Seară de folclor și program artistic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 5 martie 2015, la Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” din municipiul Aiud, a avut loc spectacolul folcloric „Sărbătoarea Primăverii”. Evenimentul dedicat Zilei Internaționale a Femeii a fost organizat de Primăria Municipiului Aiud și Consiliul Local Aiud, în colaborare cu Centrul Cultural „Liviu Rebreanu”.

sarbatoare la Aiud08La acest eveniment a participat primarul municipiului Aiud, domnul Mihai Horațiu Josan, care a înmânat flori tuturor doamnelor și domnișoarelor prezente în sala de spectacole a Centrului Cultural „Liviu Rebreanu”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„În această seară, sunt onorat să vă urez bun venit la Sărbătoarea Primăverii, sărbătoare care, împreună cu Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” și Consiliul Local Aiud, o dedicăm femeii.

Femeile, aceste ființe minunate care dau viață copiilor și care ne fac viața mai frumoasă, merită sărbătorite nu doar o dată pe an, ci în fiecare zi, pentru tot ceea ce sunt și ceea ce reprezintă în viața noastră.

Vreau să vă transmit cele mai sincere urări de bine, fericire și realizări pe toate planurile.

Vă doresc să aveți parte de o primăvară frumoasă și un călduros La mulți ani!”, au fost câteva dintre gândurile transmise de domnul primar la începutul serii, atât celor peste 300 de spectatori care au participat la eveniment cât și celor aproximativ 150 de dansatori, interpreți și instrumentiști ce au urcat pe scena Centrului Cultural „Liviu Rebreanu”.

Seara de folclor a început cu un scurt moment pregătit de copiii de la Grădinița cu program prelungit Primii Pași Aiud, spectacolul continuând cu programul artistic al Ansamblului Folcloric „Doina Aiudului”, cu toate cele trei grupe de vârstă componente: copii, juniori și seniori și Ansamblul Folcloric Maghiar „Pipacsom” din Ciumbrud. Alături de aceste ansambluri, pe scena Centrului Cultural „Liviu Rebreanu” au urcat soliștii vocali Camelia Ilea, Alexandra Boar, Marius Moga și Corina Poruțiu. Acompaniamentul instrumental a fost asigurat de Taraful „Doina Aiudului”.

Le mulțumim tuturor celor care au contribuit la organizarea acestui eveniment și bineînțeles tuturor iubitorilor de folclor care au participat la acest spectacol.

Foto: Zoltan Balog

Biroul Comunicare şi Relaţii Publice

[nggallery id=123]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Foto Video | A început distribuirea Sfintelor Paști la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Coadă imensă

Bogdan Ilea

Publicat

în

Foto Video | A început distribuirea Sfintelor Paști la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Coadă imensă La Catedrala Încoronării din Alba Iulia a început distribuirea Sfintelor Paști, sâmbătă după-amiaza, de la ora 15:00. Zeci de credincioși s-au strâns sâmbătă după-amiaza pentru a primi Sfintele Paști, distribuirea acestora începând de la ora 15:00, la Catedrala Încoronării […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea