Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Femeie cercetată de poliţişti pentru tăinuire – A ascuns o semiremorcă înmatriculată în Austria, în curtea unui imobil din Petrești

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 16.02.2017, orele 10.00 poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Șugag sprijiniţi de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au identificat în localitatea Petrești, din judeţul Alba, în apropierea străzii Energiei, în zona fostelor grajduri ale I.A.S., într-o curtea interioară, o semiremorcă, dotată cu sistem frigorific,înmatriculată în Austria, care era dată în urmărire de către autorităţile austriece pentru confiscare.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că semiremorca (trailer) a fost adusă în ţară în cursul anului 2016, din Spania, la solicitarea unei femei, B.N.I. de 32 de ani, din localitatea Şoimuş, judeţul Hunedoara, care era în litigiu cu proprietarul trailerului (din Austria), care îi datora bani pentru transporturile pe care acesta i le-a efectuat.

Pentru a îl forţa pe proprietarul trailer-ului să rezolve litigiul, B.N.I., a ascuns semiremorca în localitatea Petrești.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 martie COD GALBEN de vânt puternic în zona joasă a județului Alba: Localitățile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 martie COD GALBEN de vânt puternic în zona joasă a județului Alba: Localitățile vizate ANM a emis joi dimineața o avertizare Cod Galben de vânt puternic, valabil în zona joasă a județului Alba, în intervalul 9:35 până la ora 13:00. Citește și: Cum va fi VREMEA până în 7 aprilie 2024, în Transilvania și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea