Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Femeie accidentată grav pe o trecere de pietoni de pe strada Republicii din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie în vârstă de 50 de ani, a fost lovită de un autoturism, pe trecerea de pietoni, de pe strada Republicii din Alba Iulia.

Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului  Alba, femeia a fost lovită în această seară, în jurul orelor 17.30, în timp ce traversa strada, pe trecerea de pietoni.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări reiese faptul că victima  era angajată în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea de pietorni din fața Bazinului Olimpic, moment în care a fost acroșată de o camionetă, înmatriculată în județul Alba.

După cum arată capota camionetei în urma impactului cu femeia, leziunile suferite de victima accidentului sunt serioase.

Șoferul neatent este acum cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE IPJ Alba: Poliţiştii rutieri din Alba Iulia au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident produs pe B-dul Republicii, din municipiul Alba Iulia.

Din primele cercetări efectuate de echipa deplasată la locul accidentului a rezultat că Ionel S., de 41 de ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a acordat prioritate de trecere unei femei, în vârstă de 53 de ani, din Alba Iulia, care era angajată în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni din dreptul Bazinului Olimpic, acroşând-o.

În urma accidentului victima a suferit mai multe fracturi şi a fost transportată la Spitalul judeţean Alba unde a rămas internată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului rutier nu era sub influenţa alcoolului. Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea