Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Eveniment aniversar „Filantropia – împreună, în sprijinul aproapelui”: Spectacol, expoziţii şi întâlnire festivă

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei şi Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia a organizat marţi, 9 iulie, evenimentul aniversar „Filantropia – împreună, în sprijinul aproapelui”. Evenimentul a cuprins un spectacol artistic, o expoziţie de prezentare a serviciilor sociale şi o întâlnire festivă cu toţi colaboratorii, partenerii şi reprezentanţii autorităţilor publice.

Manifestarea a debutat la ora 10.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia cu spectacolul „Vis de copil”, la care au participat peste 500 de copii din aşezămintele sociale din Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei, care au încercat să încânte prin calităţile lor artistice. De la ora 12.00, la Restaurantul „Mercur” din Alba Iulia au fost prezentate în cadrul unei expoziţii cele 88 de servicii sociale, care formează reţeaua de asistenţă socială a Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei. Expoziţia a fost urmată de la ora 13.00 de întâlnirea festivă „Filantropia – împreună, în sprijinul aproapelui”. La întâlnire au participat colaboratorii, partenerii şi reprezentanţii autorităţilor publice implicate în susţinerea misiunii sociale a Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei.

Evenimentul aniversar „Filantropia – împreună, în sprijinul aproapelui” a încheiat campania Zilele Filantropiei”, derulată de Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia şi Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia în perioada 10 iunie – 10 iulie 2013. Campania a presupus organizarea unor acţiuni în toate aşezămintele sociale din reţeaua Bisericii Ortodoxe Române din judeţele Alba şi Mureş. În această perioadă au avut loc acţiuni şi evenimente în casele de tip familial, centrele de zi şi cele educaţionale care oferă servicii pentru copii, în căminele pentru vârstnici, în centrele de consiliere dar şi în celelalte aşezăminte sociale. „Zilele Filantropiei” au presupus totodată deschiderea tuturor acestor centre sociale către cei care au dorit să le viziteze, să afle despre activitate socială derulată în cadrul acestora sau să le ofere ajutor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea