Rămâi conectat

Sport

FOTO: Euro Şpring – Viitorul Sântimbru 0-2 (0-1), în derby-ul etapei a 7-a din Liga a 4-a | Echipa lui Dan Comșa a preluat fotoliul de lider!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Euro Spring - Viitorul Santimbru 30Derby-ul Ligii a IV-a, dintre Euro Şpring şi Viitorul Sântimbru a fost câștigat pe merit de vizitatori, scor 2-0 (1-0), grație reușitelor semnate de Coltor (5) și Biro (73). Jocul contând pentru etapa a 7-a a însemnat o dispută încinsă, între primele două clasate, aflate la egalitate de puncte, însă Viitorul a preluat prima poziție după această victorie mare, ce-i aduce fotoliul de lider și trei puncte avans.

În celălalt joc, Olimpia Aiud – CS Ocna Mureș 0-1 (0-0). A marcat Cotoară (68, penalty), împotriva fostei sale echipe. Au fost eliminați Felindean (Olimpia) – min. 87 și Pereat (CS Ocna Mureș)   – în min. 90+3.

*Berța: „Suntem dezamăgiți”

Euro Spring - Viitorul Santimbru 50Noi am intrat deconectați, iar adversarii și-au dorit mai mult victoria. Am întâlnit o echipă arțăgoasă, care ne-a surprins pe contraatac. Am avut și probleme de efectiv, dar nu căutăm scuze. Suntem dezamăgiți de eșec”, a spus Florin Berța.

*Comșa: „Cel mai bun meci al nostru”

Am demonstrat că merităm să fim pe primul loc. Îi felicit pe băieți pentru cel mai bun meci al nostru din actuala stagiune. Am dovedit bărbăție, hotărâre și atitudine„, a punctat Dan Comșa, aflat în culmea fericirii.

Strategia vicleană a lui Dan Comșa a dat roade și Viitorul a dat lovitura într-un meci de 6 puncte. Fericire la Sântimbru și o imensă tristețe la Șpring.

*Euro, la primul eșec stagional

Oaspeții au aplicat o tactică italiană în acest derby. Echipa lui Comșa a stat la cutie și a lovit ucigător. La prima acțiune notabilă, Coltor (5) a profitat de eroarea portarului advers, Moosz, la debut pentru Euro, care a respins în lateral, și a împins mingea în plasă, marcând al 5-lea gol stagional. Împinși de campionii europeni M. Popa și G. Tănase, amfitrionii s-au trezit, au presat, dar s-au lovit de portarul Ov. Barna, exact în intervenții.

*Contre ucigătoare

Dacă în primul mitan, Viitorul a marcat la singura acțiune notabilă, altfel au stat lucrurile în actul secund. Euro s-a năpustit în atac, iar oaspeții au lovit prin contre ucigătoare. Reușita lui Biro (73), celebrată în brațele antrenorului Dan Comșa (fază la care atacantul și-a păstrat sângele rece în careul advers) a fost prefațată de dubla bară din min. 64, Coltor și Dreghiciu.

*Atmosferă de fair-play

Chiar dacă Euro a înregistrat primul eșec stagional, încasând întâiele goluri interne, merită semnalată atmosfera de fair-play. O galerie entuziastă, condusă de primarul Daniel Rusu s-a remarcat prin atmosfera sud-americană, pigmentată cu tobe, trompete și fumigene. „Suntem mândri de voi” a fost sloganul sugestiv la final. În minutul 90, Dumbra putea semna un scor de neprezentare, dar a tras în bara dreaptă, din postură ideală.

[nggallery id=1070]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea