Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO. Elevii și profesorii de la Liceul Tehnologic Silvic Cîmpeni au sărbătorit Ziua Națională a României în ”Capitala Țării Moților”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 28 noiembrie – 29 noiembrie, la Liceul Tehnologic Silvic Cîmpeni s-a desfășurat proiectul educațional „1 Decembrie – Ziua tuturor românilor”, dedicat zilei cu cea mai mare însemnătate în istoria noastră și care renaște trăiri intense în sufletul românilor an de an.

?

?

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cadrele didactice implicate în acest proiect – profesorii Claudiu Bendea, Amalia Miheț, Rodica Avram, Narcisa Potinteu, Alina Neaga și directorul Maria Olga Cătană –  au pornit de la premisa că educația patriotică a tinerei generații este o latură importantă a educației, mai ales în zilele noastre când valorile nu mai au mare preț în societate.

Pentru a marca importanța Zilei Naționale a României, cadrele didactice împreună cu elevii au pregătit numeroase activități, tocmai pentru a scoate în evidență măreția evenimentului, care se apropie cu pași mari de centenar. Astfel, elevii au pregătit un spectacol artistic presărat de mult patriotism, cântecele naționale răsunând cu fast în inima Țării Moților. Au simțit românește la unison profesori și elevi, deopotrivă, la frumoasele poezii recitate de glasurile cristaline ale elevilor, presărate cu un duios glas de tulnic, activitățile continuând la nivel de școală cu o sesiune de referate prezentate de elevi.

,,Importanța zilei s-a resimțit prin emoția și trăirea pe care elevii au manifestat-o pe tot parcursul desfășurării activităților, cărora le mulțumim pentru deplina implicare și devotamentul de care au dat dovadă în pregătirea evenimentului.” au transmis la final cadrele didactice implicate în derularea acestui proiect.

Ovidiu CULDA

[nggallery id=3073]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Când stațiile de monitorizare din județul Alba n-au fost stricate, măsurătorile au arătat că locuitorii au respirat un aer nepoluat, conform unui STAS din… 1987!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Când stațiile de monitorizare din județul Alba n-au fost stricate, măsurătorile au arătat că locuitorii au respirat un aer nepoluat, conform unui STAS din… 1987! Într-un raport privind activitatea pe anul 2023, Agenția pentru Protecția Mediului Alba a prezentat Colegiului Prefectural în ședința din 24 aprilie calitatea factorilor de mediu în judeţul Alba în cursul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea