Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Elevii Şcolii Gimnaziale nr. 3 Cugir – primii la Sanitarii pricepuţi!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La sediul subfilialei Cugir de Cruce Roşie s-a desfăşurat joi după amiază, faza pe zonă a concursului „Sanitarii pricepuţi”, eveniment la care s-au aliniat două echipaje locale coordonate de profesoara Mihaela Stoica reprezentând Şcoala Gimnazială nr. 3 şi Şcoala Gimnazială „Iosif Pervain”, din Cugir.

Echipajele, formate din două grupe de câte 6 elevi au avut de trecut testul a doua probe: o probă teoretică, în cadrul căreia elevii au trebuit să răspundă la un număr de 10 întrebări (test grilă), cu trei variante de răspuns şi o probă practică constând în acordarea de prim ajutor unei victime, în cazul de faţă câte un elev din fiecare echipaj.

Juriul format din directorul filialei de Cruce Roşie Alba, Adrian Duşa şi preşedintele subfilialei Cugir de Cruce Roşie, Marin Parva au realizat punctarea fiecărei probe de la 1 la 10, realizând o medie aritmetică între notele obţinute, iar în final au stabilit echipajul câştigător cu nota cea mai mare.

În baza notelor obţinute, locul I a revenit echipajului Şcolii Gimnaziale nr 3 Cugir care a realizat punctajul final de 9,50 puncte. Pe locul al doilea s-a situat Şcoala Gimnazială „Iosif Pervain” cu un punctaj final de 8 puncte.

Echipajul celor mai buni sanitari a fost format din: Vintila Andreea, Ilca Raluca, Petrea Eduard, Neag Alina, Homone Denisa, Plitea Dragoş. Câştigătoarele au obţinut în acest fel dreptul de a participa la faza judeţeană a competiţiei ce va avea loc pe data de 8 iunie la Alba Iulia.

Potrivit directorului filialei Alba de Cruce Roşie, Consiliul Judeţean Alba va asigura premierea elevilor şi dotarea lor cu truse de prim -ajutor pentru toate şcolile participante la concurs.
(C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade Potrivit unor imagini postate pe pagina de socializare de pensiunea „Cabana Moților”, în Apuseni sunt peisaje de iarnă. În ultimele două zile temperaturile au scăzut brusc de la 22 de grade, la 0 grade sau chiar sub […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea