Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Elevii Școlii Gimnaziale nr. 2 din Sebeș au primit sfaturi de la polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 150 de elevi ai Scolii Gimnaziale nr. 2 din municipiul Sebeş au participat la întâlniri cu poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, în cadrul unor activităţi ce au avut drept scop informarea şi educarea antivictimală şi antiinfracţională.

elevi si politistiAzi, 30 martie a.c., poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din IPJ Alba au fost prezenţi în mijlocul elevilor de gimnaziu de la Şcoala nr. 2 din municipiul Sebeş unde au susţinut sesiuni de informare menite a-i determina să adopte un comportament preventiv, noninfracţional.

La întâlniri au participat peste 150 de elevi ai claselor a V-a, a VII-a şi a VIII-a, temele abordate fiind adaptate categoriilor de vârstă.

Acestea au vizat prevenirea delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor, prevenirea violenţei în unităţile de învăţământ, modalitățile de sesizare şi intervenţie în cazul abuzurilor din mediul virtual, siguranţa în mediul on-line, precum şi răspunderea penală a minorilor.

Poliţiştii i-au îndemnat pe copii să adopte un comportament nonviolent, în orice împrejurare și să se ferească de situații care pot genera conflicte și le pot pune viața în pericol.

De asemenea, elevii au fost sfătuiţi să nu încurajeze comportamentele agresive şi să raporteze abuzurile de orice fel, inclusiv cele din mediul on-line.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Costea Carina, elevă la Școala Gimnazială ”Vasile Goldiș” din Alba Iulia a obținut premiul special la Olimpiada Națională de Geografie

Bogdan Ilea

Publicat

în

Costea Carina, elevă la Școala Gimnazială ”Vasile Goldiș” din Alba Iulia a obținut premiul special la Olimpiada Națională de Geografie Olimpiada Națională de Geografie a avut loc la Constanța și a durat 5 zile, la finalul cărora elva Costea Carina de la Școala Gimnazială „Vasile Goldiș” din Alba Iulia a obținut premiul special. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea