Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Elevi ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia vor participa la etapa națională a olimpiadei de dezbateri.

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Elevi ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia vor participa la etapa națională a olimpiadei de dezbateri.

Mai mulți elevi ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia vor participa la etapa națională a olimpiadei de dezbateri.

„Cele două echipe de dezbateri ale Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia s-au clasat pe locul I atât la secțiunea avansați, cât și la cea dedicată începătorilor la etapa județeană a Olimpiadei Naționale de Argumentare, Dezbatere și Gândire Critică „Tinerii Dezbat”- ediția 2022.

Competiția, organizată de către Inspectoratul Școlar Județean Alba, compartimentul Proiecte Educațioanale Europene, după trei ani de întrerupere, a reunit liceeni din Alba Iulia, Aiud, Blaj și Abrud.

Coordonați de doamna profesoară Simina Dura, elevii în uniformă și-au prezentat argumentele concis și convingător, reușind astfel să se claseze pe primul loc. Din echipa avansaților au făcut parte elevul plutonier major Daniel Popa, elevul sergent Mario Tănase și elevul caporal Călin Hartzos, iar din echipa începătorilor, elevele caporal Diana Ivașcu, Camelia Toma și Ilinca Bozdog. Juriul a desemnat pentru etapa națională cei mai buni trei vorbitori din echipele participante, toți cei șase elevi ai colegiului militar fiind selectați în lotul pentru națională.

„Dezbaterile oferă elevilor oportunitatea de a-și dezvolta gândirea critică și capacitatea de argumentare. De asemenea, ajută tinerii să-și dezvolte abilitatea de a vorbi în public, de a ține un discurs în mod fluent și coerent”, a explicat doamna profesoară Simina Dura.

Etapa națională a competiției va avea loc în perioada 11 – 17 iulie la Piatra Neamț.

Felicitări tuturor, mult succes la națională!”, au transmis reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Vitezul” din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Joi și sâmbătă: Acțiuni de ecologizare la Cugir, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Joi și sâmbătă: Acțiuni de ecologizare la Cugir, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024 Primăria Cugir organizează joi și sâmbătă două acțiuni de ecologizare în oraș, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024. Citește și: Primăria Cugir va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea