Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Eleva de nota ZECE curat, de la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș. A obținut nota perfectă la Evaluarea Națională 2021

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Eleva de nota ZECE curat, de la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș. A obținut nota perfectă la Evaluarea Națională 2021

O dată cu încheierea Evaluării Naționale din acest an, primele note, înainte de contestații, au fost publicate de către Ministerul Educației, iar unele rezultate au fost mai mult decât mulțumitoare pentru unii elevi din județul nostru.

În județul Alba, cinci medii de zece curat au fost înregistrate, la cinci școli diferite din Alba Iulia sau Sebeș.

Un astfel de exemplu este Barb Georgiana, eleva de zece curat al Colegiului Național „Lucian Blaga” din Municipiul Sebeș.

Întrebată de ziarulunirea.ro la ce liceu ar dori ea să continue acum, după aflarea rezultatelor, Georgiana a răspuns că dorește să își continue studiile liceale în aceeași instituție de învățământ, la profilul Științele Naturii.

De asemenea, pentru a se putea pregăti cum se cuvine pentru un astfel de examen important, Georgiana a transmis că a fost ajutată și de meditațiile în particular, atât la Română, cât și la Matematică. Accentul cel mai mare a fost pus pe orele la Limba Română, întrucât Matematica este, așa cum a notat ea, un punct forte.

Școala online a reprezentat un obstacol greu de trecut pentru mulți dintre elevii din țara noastră, din cauza mediului nou în care aceștia au fost nevoiți să învețe. Georgiana însă nu s-a lăsat intimidată de aceste schimbări, ea spunând că a reușit să găsească un echilibru între orele fizice și ce se petrece în mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea