Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Echipa de volei fete a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”, locul 2 la etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Echipa de volei fete a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” s-a clasat pe Locul II la etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

Jocurile din această etapă s-au disputat pe terenul campioanei României, Volei Alba Blaj, între echipele Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia, Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj, Liceului Teoretic „Petru Maior” Ocna Mureș și Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.

Fetele pregătite de doamna profesoară Felicia Vancea au învins în semifinale echipa Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia cu scorul de 2 – 1, iar în finală au pierdut în fața fetelor de la Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” Blaj cu 2 – 0.

Pentru sportivele colegiului militar această competiție a fost un bun prilej de a-și testa abilitățile, forma fizică în care se află și coeziunea echipei, dar și pentru pregătirea în vederea abordării următoarelor competiții sportive.

Din echipa de volei fete a colegiului fac parte: elevele sergent major Laura Tătar și Teodora Martin, elevele sergent Adelina Munteanu și Iulia Sima, eleva caporal Bianca Sârghe, elevele fruntaș Larisa Chiriță, Susana Garrido, Ștefania Crețu și elevele Diandra Câmpeanu și Georgiana Bozga.

Felicitări și mult succes în continuare!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr de 22 de ani, din Alba, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de polițiștii din Sibiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânăr de 22 de ani, din Alba, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de polițiștii din Sibiu Un tânăr de 22 de ani, din Alba, este suspectat de polițiștii din Sibiu că s-ar fi urcat drogat la volan. Este cercetat de oamenii legii. Citește și: ACCIDENT rutier la Cugir: O șoferiță din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea