Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO: Duminică, patrupedele au fost vedetele Cetăţii Alba Carolina. Vezi ce căţeluşi au fost premiaţi în cadrul show-ului chinologic

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vreme frumoasă, căţeluşi de diferite rase, show chinologic şi relaxare pentru cei prezenţi, cam aşa putem descrie amiaza zilei de duminică din Spaţiile Ryma din Cetatea Alba Carolina. În cadrul programului Festivalului “Play for May”de la Alba Iulia, organizatorii au pregătit un eveniment destinat căţeilor, dar bineînţeles şi deţinătorilor de patrupede şi iubitorilor de animale. Astfel, de la ora 11.00,  albaiulienii au fost aşteptaţi în Spaţiile Ryma unde au putut participa la un super show chinologic şi picnic pentru metişi. Patrupedele au făcut un show apreciat de public, iar la final, ca nişte adevărate vedete, au avut parte de un delicios bufet suedez.

 Aranjate de „sărbătoare”, patrupedele s-au aflat în centrul atenţiei, mulţi dintre copiii prezenţi fotografiindu-se şi jucându-se cu acestea. Cele mai frumoase exemplare şi cei mai „educaţi” căţei au fost premiaţi în cadrul concursului „Show chinologic şi picnic pentru metişi”, ediţia a V-a. Iată care sunt cei care au reuşit să demonstreze juriului că merită titlul pentru cel mai frumos exemplar:

 Mister rasa Westie – căţelul Spike, în vârstă de 6 ani

Miss rasa Ciobănesc german  – Tasha – 5 ani

Miss Metiş  – căţeluşa Ryma

Mister Metiş  –  Lucky –  1 an

Mister popularitate Metiş – Pişcot – 5 ani

Cel mai bun junior – Hiro

Cel mai bun senior – Bono

 Stăpânii au primit premii constând în mâncare pentru căţei, medicamente, diplome şi accesorii. De asemenea, tuturor le-au fost înmânate diplome de participare pentru prestaţia deosebită din timpul concursului a căţeilor.

 Printre cei prezenţi în Spaţiile Ryma s-au aflat şi consilierii locali Ovidiu Jidveian şi Simone Albani, care au ieşit şi ei cu căţeii în defilare. Ovidiu Jidveian plimba un “ursuleţ” rasa Chow-Chow de toată frumuseţea iar Simone o “jucărie” de Bichon maltez, ambii apreciaţi de publicul prezent, îndeosebi de cei mici.

 “Aflat la a 6-a ediţie şi devenit tradiţional în cadrul Festivalului Play for May, evenimentul s-a dorit o variantă inovativă de socializare în aer liber, o formă nouă de a petrece timpul liber împreună cu întreaga familie, dar şi o recunoaştere a fiecărei rase de câini şi a combinaţiilor dintre ele”, a declarat Cristina Cândea, preşedintele Asociaţiei Ryma.

 Mai multe fotografii găsiţi pe pagina de Facebook a ziaruluiunirea.ro.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea