Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Doamnele liberale din Alba s-au întâlnit cu preşedintele României, Klaus Iohannis

Ziarul Unirea

Publicat

în

 Vineri, la Palatul Parlamentului din București, a avut loc şedinţa festivă a Comitetului Executiv Național al Organizației Femeilor Liberale, cu participarea specială a președintelui ales al României, domnul Klaus Iohannis și a copreședintelui Partidului Național Liberal, domnul Vasile Blaga.

Întâlnirea a fost organizată de doamnele Lucia Varga și Cristina Trăilă, în calitate de copreședinte ale Organizației Femeilor Liberale și  a avut ca scop transmiterea mesajului de mulțumire, de către Klaus Iohannis, doamnelor liberale,  pentru efortul lor și  pentru susținerea  pe care i-au acordat-o pe întreg parcursul campaniei electorale din acest an. Președintele ales al României a apreciat faptul ,,că femeile au înțeles mai repede, mai bine și mai profund ce înseamnă politica în secolul XXI” și le-a  transmis, de asemenea, doamnelor liberale, faptul că se bazează în continuare pe implicarea și pe combativitatea lor pentru schimbarea modului în care se face politică în România.

Din partea Organizației Femeilor Liberale Alba au participat, la întâlnirea cu Președintele României, cele  două copreședinte, doamnele Elena Ignat și Rodica Andronescu, vicepreședinte în structura națională de conducere a organizației, Oana Badea, secretar general al Biroului Permanent Național și Mirela Tendea, trezorier al PNL Alba.

Doamna Rodica Andronescu și doamna Elena Ignat, în cuvântările lor,  i-au transmis un mesaj de felicitare președintelui ales, exprimându-și încrederea în ,,România lucrului bine făcut”, urându-i totodată, din partea Organizației Femeilor Liberale Alba, succes în înalta funcție pe care o va ocupa începând din 21 decembrie.

[nggallery id=2836]

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea