Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO | Distincția „Urbis Grates” pentru Sora Maria Hausner: A fost premiată pentru școlile prestigioase înființate în Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO | Distincția „Urbis Grates” pentru Sora Maria Hausner: A fost premiată pentru școlile prestigioase înființate în Alba Iulia

În cursul zilei de luni, 15 ianuarie, Sora Maria Hausner a fost premiată cu distincția „Urbis Grates” pentru cei 25 de ani în slujba comunității, prin prestigioasele școli înființate în Municipiul Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Cu prilejul Zilei Culturii Naționale am oferit doamnei director a Fundației Congregația ”Sfântul Iosif” Sora Maria HAUSNER, distincția Urbis Grates, pentru exemplul de abnegație și dăruire, dovedit în cei 25 de ani de slujire a comunității din Alba Iulia, prin intermediul Fundației, pentru fiecare dintre școlile înființate, devenite unități de învățământ de prestigiu la nivel local.

Contribuția la binele societății noastre, și implicarea deosebită în domeniul educației copiilor noștri sunt motive importante pentru care un astfel de lider trebuie să fie apreciat și onorat cum se cuvine.

Fundația condusă de Sora Maria Hausner este un real exemplu de bune practici, iar împreună cu corpul didactic și cu elevii care învață la Liceul Teoretic Sfântul Iosif din Alba Iulia au demonstrat că se poate realiza un sistem educațional de calitate, cu rezultate remarcabile.

Mereu am spus-o, cultura este steagul de care nu trebuie să ne despărțim, iar educația este și va rămâne o prioritate, și doresc să vă asigur de susținerea Primăriei Municipiului Alba Iulia și în viitor.

Stimată doamnă, vă mulțumim pentru implicarea în dezvoltarea comunității albaiuliene!”, a transmis primarul Gabriel Pleșa, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase texte cu URARI creștine pe care le poți trimite prin SMS cu ocazia sărbătorilor pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cele mai frumoase și simple mesaje de Paște creștine. URARI și FELICITARI de Pastele 2024. Scurte mesaje pentru prieteni, profesori, colegi, pe care le puteți transmite prin SMS de Sfintele Paști Romanii trimit, rudelor și prietenilor, cu ocazia sărbătorilor de Paște milioane de mesaje simple prin SMS. Iată mai jos ce mesaje de Paşte poţi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea