Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO| DEZASTRU în Neamț: Un pod s-a rupt la câteva luni după ce a fost reabilitat, cu mașini pe el. O persoană a fost rănită

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

DEZASTRU în Neamț: Un pod s-a rupt la câteva luni după ce a fost reabilitat, cu mașini pe el. O persoană a fost rănită

Un pod rutier peste râul Siret s-a prăbușit în județul Neamț, între localităţile Sagna şi Luţca. Un autocamion şi o autoutilitară au fost prinse sub dărâmături. Din primele informaţii, în urma acestui eveniment, un bărbat a fost rănit. Podul care s-a prăbuşit a fost reabilitat integral în urmă cu câteva luni, fiind administrat de Consiliul Judeţean Neamţ.

Incidentul a avut loc joi după amiază, în judeţul Neamţ. Podul de la Luţca s-a rupt în două, iar în acel moment în zonă se aflau un autocamion şi o autoutilitară. Un bărbat a fost rănit. Victima a fost scoasă din autocamion de către participanții la trafic.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a transmis că podul peste râul Siret s-a rupt între localităţile Sagna şi Luţca şi că un autocamion şi o autoutilitară au fost surprinse în zona respectivă. “Victima a fost scoasă din autocamion de către participanţii la trafic. Este vorba de un bărbat de aproximativ 50 de ani care primeşte îngrijiri medicale”, a anunţat ISU Neamţ.

Prefectul Adrian-Vasile Niţă s-a deplasat la faţa locului şi a precizat că se fac verificări dacă sunt şi alte autovehicule prinse sub dărâmături. „Mă aflu la faţa locului. Verificăm dacă sunt şi alte autovehicule implicate, dar din primele cercetări se pare că nu”, a subliniat prefectul Adrian Niţă.

Poliţiştii Serviciului Rutier Neamţ se află la faţa locului şi deviază traficul pe drumul naţional DN 15D Roman – Gâdinţi. „În jurul orei 14,15, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Sagna au fost sesizaţi cu privire la faptul că podul ce traversează râul Siret (DJ 207 A) dintre localităţile Luţca – Sagna, s-a rupt. Din primele date, un autocamion şi o autoutilitară circulau pe podul în cauză, din direcţia Roman spre Sagna, în urma evenimentului rezultând rănirea conducătorului autocamionului, în vârstă de 56 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subcomisarul Ramona Ciofu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Minivacanță de Paște 2024: Șase zile libere pentru români. Ce a anunțat Ministerul Muncii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Minivacanță de Paște 2024: Șase zile libere pentru români. Ce a anunțat Ministerul Muncii Ministerul Muncii a oficializat că mini-vacanța de Paște va fi de 6 zile pentru români și în acest an. Această decizie a fost luată pentru a crea o „punte” între 1 mai și sărbătorile pascale. Citește și: Mesaje de Paste fericit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea