Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Desfășurare de forțe a poliţiștilor din Alba, pentru siguranța cetățenilor. Amenzi de peste 87.000 de lei și bunuri confiscate, în urma unei acțiuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

actiune politistiÎn acest weekend (10-12 iulie), poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba acţionează cu efective mărite pe raza întregului judeţ, atât în mediul urban cât şi în mediul rural, în scopul menținerii climatului de siguranță civică, prevenirea infracţiunilor, combaterea evaziunii fiscale şi creşterea siguranţei participanţilor la traficul rutier.

La acţiunile organizate, în data de 10 iulie 2015, au fost angrenaţi peste 150 de polițiști din structurile de poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale, investigare a criminalităţii economice şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

În cadrul acestor acţiuni poliţiştii au constatat 11 infracţiuni din care 2 de evaziune fiscală, pentru care sunt cercetate 14 persoane.

Totodată au fost aplicate 377 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 87.280 lei şi confiscate bunuri în valoare de 7.326 lei.

(C.M.)

[nggallery id=749]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade Potrivit unor imagini postate pe pagina de socializare de pensiunea „Cabana Moților”, în Apuseni sunt peisaje de iarnă. În ultimele două zile temperaturile au scăzut brusc de la 22 de grade, la 0 grade sau chiar sub […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea