Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: David Manu (TC Sun Alba Iulia), trei locuri pe podium la turneul de la Tg. Jiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

TC Sun Alba Iulia 6Alte rezultate deosebite realizate de competitorii de la TC Sun Alba Iulia la turneele de tenis de la Tg Jiu unde au participat recent. Astfel, David Manu a urcat de trei ori pe podium, la simplu, dublu masculin şi dublu mixt, la categoria de vârstă 12 ani, iar Daria Gligor s-a clasat pe poziţia a treia, la categoria 10 ani.

La finele lunii trecute, s-au desfăşurat la Tg. Jiu două competiţii, „Circuitul National FRT – Cupa Top Mirual” de categoria A la 12 ani şi „Cupa Top Mirual” de categoria 1 la 10 şi 14 ani.

David Manu de la TC Sun Alba Iulia a participat la „Circuitul National FRT – Cupa Top Mirual” şi a obţinut 3 premii participând la trei categorii : simplu, dublu masculin şi dublu mixt.

La simplu, din cei 31 de tenismeni, David a obţinut locul 3 jucând în semifinală cu fostul lui partener de dublu de la 10 ani, Alexandru Coman, cu care anul trecut a câştigat Campionatul Naţional pe Echipe de la Brăila.

David împeună cu partenerul său Cazacu Dragoş ( CS Ştiinţa Constanţa) la categoria dublu masculin au obţinut locul 2 dintr-un total de 14 echipe participante la competiţie.

La categoria dublu mixt David a făcut echipă cu Cara Meşter (Marc Tenis) obţinând locul 2 dintr-un total de 16 echipe prezente pe grila de concurs.

La „Cupa Top Mirual” au participat fraţii Daria şi Răzvan Gligor de la TC Sun Alba Iulia. Daria a obţinut locul 3 la categoria 10 ani fete iar Razvan s-a calificat pe locul 4 la categoria 14 ani masculin.

Jucătorii au vizitat Ansamblului sculptural Constantin Brancuşi din Tg Jiu bucurându-se de un tur organizat cei de la clubul gazdă Tenistar.

[nggallery id=1877]

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea