Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: David George Cozma (CSŞ Blaj), două medalii de bronz la naţionalele de atletism ale juniorilor 3

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atletul David George Cozma (CSŞ Blaj) a cucerit medalia de bronz în cadrul etapei finale a Campionatelor Naţionale Under 16, competiţie atletică ce a avut loc la Craiova.

Antrenat de Ioana Bozdog (din Aiud), sportivul din „Mica Romă” a urcat pe treapta a treia a podiumului cursei de 1500 de metri, cu un nou record personal.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ulterior, David Cozma a reuşit aceeaşi performanţă, respecil medalie de bronz în proba de 800 de metri, din nou cu record personal (2:04.78), îmbunătăţindu-şi timpul personal cu 6 secunde.

„Sunt mulţumită, George a realizat medalie naţională cu PB. A doua medalie, în proba de 800 de metri, a însemnat o surpriză plăcută, mai ales că ni nou a reuşit un record personal„, a spus antrenoarea Ioana Bozdog.

La concursul rezervat juniorilor 3, au mai fost prezenţi competitori din Alba, cel mai bun loc fiind în proba de 3000 metri marş, poziţia a 4-a, reuşită de Alexandra Maria Cristea (CS Unirea Alba Iulia).

Rezultate:

*feminin, 400 de metri: Bianca Macarei (CS Orăşenesc Cugir) – locul 17 (timpul 68.38), Sorina Adelina Oniga (CSO Cugir) – locul 29 (78.85), antrenor Gheorghe Hăprian;

*marş, 3000 metri feminin: Alexandra Maria Cristea (CS Unirea Alba Iulia) – locul 4 (timpul 16:56.22), Natalia Amalia Pavel (CS Unirea Alba Iulia) – locul 8 (18:27.44), Victoria Maria Cioruţa (CS Unirea Alba Iulia) – locul 10 (19:47.81), antrenor Marian Bucerzan;

*masculin, 1500 metri: David George Cozma (CSŞ Blaj) – locul al treilea, cu rezultatul 4:22.41. A mai participat Ioana Darian Mocan (CSŞ Blaj) – suliţă, clasată pe locul al 7-lea.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea