Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO Daruri și colinde de Crăciun pentru vârstnicii Așezământului ”Sfântul Andrei” din Bărăbanț

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 14-21 decembrie, vârstnicii de la Așezământul ”Sfântul Andrei” din Bărăbanț, au simțit sărbătoarea Crăciunului mai aproape de suflet.

colinde varstnici02Aceștia au fost colindați de mai multe grupuri din diferite instituții și chiar studenți de la universitate. Pe lângă colindul care le-a adus amintiri frumoase, vârstnicii au primit și daruri.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Bucuria sărbătorilor de iarnă a fost adusă în această perioadă vârstnicilor de la Așezământul ”Sfântul Andrei”. Din data de 14 decembrie și până luni, 21 decembrie, diferiți colindători le-au trecut pragul cu cântece tradiționale și colinde. Primii care au dorit să le umple sufletele de bucurie au fost  copiii de la Școala Generală din Bărăbanț, iar joi au fost voluntarii de la Crucea Roșie.

Citește și Mesaje de Crăciun 2015 pentru: părinți, prieteni, familie, iubit(a). Scurte SMS-uri noi cu urări şi felicitări creștine, haioase sau amuzante de Crăciun fericit

După ce s-a dat startul, următorii pe lista colindătorilor au fost cei de la Centrul de zi pentru persoane vârstnice și studenții de la Universitatea ‟1 Decembrie 1918” Alba Iulia. Săptămâna s-a încheiat cu colinde interpretate de copiii din parohia Sfânta Ecaterina din Alba Iulia îndrumați de Pr. Nicolae Ignat, aceștia aducându-le și daruri beneficiarilor așezământului.

După o săptămână plină de emoții, nici cea dinaintea Crăciunului nu putea începe altfel decât cu vizita unui îndrăgit interpret de muzică populară, Sebastian Stan, împreună cu orchestra sa, care a venit tocmai de la Sibiu și a colindat din suflet la fiecare cameră în parte.

De asemenea, vârstnicii au primit cadouri din partea companiei Sews Alba Iulia.

Așezământul ”Sfântul Andrei” a fost înființat în anul 2007 și oferă servicii sociale persoanelor vârstnice. Acesta este condus de Pr. Mihai Țârău, care își dedică o parte din viața lui persoanelor pe care viața i-a pus la mari încercări. (D.S.)

[nggallery id=1463]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Când va ajunge Lumina Sfânta la Alba Iulia: O delegație a Arhiepiscopiei o va prelua de la Aeroportul Internațional din Sibiu

Bogdan Ilea

Publicat

în

Când va ajunge Lumina Sfânta la Alba Iulia: O delegație a Arhiepiscopiei o va prelua de la Aeroportul Internațional din Sibiu O delegație a Arhiepiscopiei din Alba Iulia urmează să preia de la Aeroportul Internațional din Sibiu, sâmbătă, 4 mai, Lumina Sfântă care va fi adusă de la Ierusalim. Și în acest an, credincioșii dreptslăvitori […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea