FOTO ”Cupa Prieteniei” la fotbal – competiție organizată între parohiile ortodoxe din Vinerea, Șibot, Săliștea și Șugag

În organizarea celor doi preoților parohi din Vinerea, Adrian Cebotari (Biserica Ortodoxă Sf. Apostoli Petru și Pavel), respectiv Andrei Dănilă (Biserica Ortodoxă Sf. Ierarh Nicolae), duminica trecută a luat startul un campionat de fotbal inter – parohial, denumit ,,Cupa Prieteniei”.

La această competiție participă parohiile din Vinerea, Șibot, Săliștea și Șugag, toate aparținând Protopopiatului Ortodox Sebeș, meciurile urmând să se desfășoare tur – retur, cu echipe formate din tineri jucători cu vârste de până la 18 ani. În prima etapă, pe stadionul ,,Olimpia” din Vinerea, în prezența a peste 200 de spectatori s-a disputat partida dintre echipele din Vinerea și Șugag.

După un meci spectaculos, echipa din Șugag a reușit să se impună (scorul nu contează!), cel mai bun jucător al oaspeților fiind Flavius Budin legitimat la Universitatea Cluj, iar de la gazde portarul Alexandru Cebotari. În fruntea delegației di Șugag s-a aflat preotul paroh Dan Maniu (Biserica Ortodoxă Sf. Ierarh Nicolae – Șugag). Partida a fost arbitrată de către o brigadă de arbitri  formată din Gavril Dănilă din Șugag și Traian Mihăilă din Vinerea. Printre spectatorii aflați la meci s-au aflat: primarul Cugirului, Adrian Teban, Călin Mureșan – directorul Clubului Sportiv Orășenesc Cugir, Dorin David – președintele Societății Culturale ,,Vinereana”, precum și membri Consiliilor Parohiale ale celor două biserici din Vinerea.

La final a urmat și multașteptata repriză a treia organizată de gazde la localul ,,TEO” din Vinerea, unde la o gustoasă tocăniță de miel și un pahar de vin, s-au schimbat impresii, s-au legat prietenii, și s-a discutat despre viitoarele întâlniri fotbalistice ce vor avea loc.

  (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Adrian Cebotari 8 mai 2018 at 21:13

Multumim, domnule Predescu.

Mereu atent si alaturi de vinereni.

Pr. A. Cebotari

titirca inima rea 9 mai 2018 at 3:10

Fara a fi sarcastici, am putea sa-i spunem cupa satelor.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...