Rămâi conectat

Sport

FOTO: Cupa Crăciunului 2015 la Colegiul „Titu Maiorescu” Aiud

Dan HENEGAR

Publicat

în

Cupa Craciunului Titu Maiorescu Aiud fotbal 18Miercuri și joi s-a desfășurat la baza sportivă cu teren sintetic „Fair-play” Aiud  Cupa Crăciunului 2015 la fotbal, în cadrul Colegiului Naţional „Titu Maiorescu” Aiud.

După jocurile din cele doua grupe s-au calificat în finala mică clasa a X-a A (Chimie biologie) și clasa a X-a B (Mate Info), câștigătoare fiind clasa a X-a A (scor 4-3), iar în finala mare clasa a XI-a B  mate Info) și clasa a X I-a D (științe sociale). Câștigătoarea trofeului este clasa a XI-a B (mate Info), în urma loviturilor de departajare, cu scorul de 6-5 ( 3-3 la finalul jocului).

Premierea tuturor participanților va fi făcută vineri în cadrul unui careu festiv de către directorul Fulea Dorin și presedinta consiliului elevilor Danciu Anda. Mulțumim tuturor participanților, conducerii scolii și Consiliului Elevilor din Colegiul Naţional „Titu Maiorescu” Aiud. Sărbători fericite.  Prof. Hanca Florin.

[nggallery id=1438]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

VIDEO: Antrenorul Daniel Tătar, cu ochii în lacrimi după promovarea cu CIL Blaj în Liga 3: „În memoria tatălui meu! A promovat și el în ’86”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sezon de senzație pentru Daniel Tătar (36 de ani), care la primul mandat ca principal a reușit o performanță extraordinară promovând cu CIL Blaj în Liga 3. Emoțiile l-au copleșit efectiv la finalul jocului retur cu ACSM Codlea, încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0) pe antrenorul-jucător al Blajului, care a trăit sentimente aparte, cu ochii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea