Rămâi conectat

Societate

FOTO: Cum au petrecut albaiulienii din oraş prima zi de Paşte

Dragoş Suciu

Publicat

în

Considerată de credincioşi cea mai Sfântă Sărbătoare, Ziua Paştelui a scos sute de persoane în Cetatea din Oraşul Marii Uniri care s-au răcorit cu o îngheţată, s-au relaxat la o terasă, au servit o bere, iar copiii s-au scăldat la fântâna arteziană de pe Bulevardul Transilvaniei.

Această zi liberă a fost un bun prilej şi pentru comercianţi care au rămas la datorie, iar majoritatea teraselor deschise sunt ocupate de persoane dornice să-şi petreacă o zi alături de prieteni şi familie. Se pare că nu toţi au ales grătarul de la iarbă verde dat fiind faptul că pregătirea mesei a fost făcută din timp pentru această sărbătoare.

Albaiulienii care au rămas în oraş au ales ca şi loc de relaxare zona din Cetate, Centrul oraşului fiind sărac în oferte de petrecere a timpului liber. În timpul amiezii, Piaţa Cetăţii a fost frecventată de persoane de toate vârstele care au servit câte o băutură răcoritoare la terasele amenajate în acea zonă. Într-o zi atât de călduroasă cei care au ieşit la o plimbare în parcul din Cetate nu au ratat momentul de a servi o îngheţată şi a se odihni la umbră pe bancă. Terasele deschise de pe Bulevardul Transilvaniei au fost împânzite de persoane de toate vârstele, iar copiii s-au răcorit la mica fântână arteziană.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Societate

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 23 – 29 februarie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Andreea Ștefan

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 23 – 29 februarie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Dune: Part Two / Dune: Partea II Avanpremiera Regia: Denis Villeneuve Cu: Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, Zendaya, Stellan Skarsgård, Javier Bardem Gen Film: Actiune, Aventura, Drama, SF Durată: 171 min Rating: N […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea