Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

FOTO: Cum au petrecut albaiulienii din oraş prima zi de Paşte

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Considerată de credincioşi cea mai Sfântă Sărbătoare, Ziua Paştelui a scos sute de persoane în Cetatea din Oraşul Marii Uniri care s-au răcorit cu o îngheţată, s-au relaxat la o terasă, au servit o bere, iar copiii s-au scăldat la fântâna arteziană de pe Bulevardul Transilvaniei.

Această zi liberă a fost un bun prilej şi pentru comercianţi care au rămas la datorie, iar majoritatea teraselor deschise sunt ocupate de persoane dornice să-şi petreacă o zi alături de prieteni şi familie. Se pare că nu toţi au ales grătarul de la iarbă verde dat fiind faptul că pregătirea mesei a fost făcută din timp pentru această sărbătoare.

Albaiulienii care au rămas în oraş au ales ca şi loc de relaxare zona din Cetate, Centrul oraşului fiind sărac în oferte de petrecere a timpului liber. În timpul amiezii, Piaţa Cetăţii a fost frecventată de persoane de toate vârstele care au servit câte o băutură răcoritoare la terasele amenajate în acea zonă. Într-o zi atât de călduroasă cei care au ieşit la o plimbare în parcul din Cetate nu au ratat momentul de a servi o îngheţată şi a se odihni la umbră pe bancă. Terasele deschise de pe Bulevardul Transilvaniei au fost împânzite de persoane de toate vârstele, iar copiii s-au răcorit la mica fântână arteziană.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

MESAJE DE PASTELE ORTODOX 2023. URARI și FELICITARI frumoase de Învierea Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE FERICIT ORTODOX 2024 • MESAJE de PASTE • URARI de PASTE • FELICITARI de PASTE ziarulunirea.ro vă oferă o colecție a celor mai frumoase urări și felicitări de Învierea Domnului: MESAJE DE PASTE Învierea Domnului să-ți umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase și inima de iubire! […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea