FOTO: Culturiștii de la GREEN FIT Alba Iulia, patru medalii la etapa zonală a Campionatul Național

Reprezentanții clubului sportiv GREEN FIT Alba Iulia au câștigat patru medalii la etapa zonală a Campionatului Național de Culturism și Fitness, desfășurată săptămâna trecută la Reghin. La această întrecere, clubul albaiulian s-a prezentat cu 5 sportivi din  lotul de opt antrenat de Nicoleta Nicolescu și Lucian Nicolescu, rezultatele fiind unele remarcabile, în condițiile în care majoritatea au fost debutanți.

Dar iată performanțele: *Iulian Sipu – locul întâi la categoria Mens Physique, senori, 179 cm;

*Tallick Goodfrey – locul secund la categoria Mens Physique, seniori, 179 cm;

*Răzvan Ion Gabriel – locul doi la categoria Mens Physique, seniori, +179 cm;

*Simona Coandă – locul trei la categoria Bikini Fitness, seniori, 169 cm;

*Dan Săliștean – locul 5 la categoria Culturism, juniori mici, 70 kg.

Sportivii au fost la prima lor participare, cu excepția lui Iulian Sipu care a concurat si anul trecut la Grand Prix-ul Internațional “Tiger Clasic” unde a cucerit medalia de bronz. Deoarece nu a avut competitori la categoria de 60 kg, juniorul în vârstă de 16 ani, Dan Săliștean, a participat la o categorie superioară, 70 kg, reușind și așa să întreacă doi adversari, clasându-se pe locul 5. Din cei 8 sportivi legitimați la GREEN FIT, doar 4 sunt din municipiul reședință de județ, ceilalti fiind pregătiți online, de la distanță, de antrenorul Lucian Nicolescu.

“Sportivii sunt în pregătire pentru finala Campionatului Național de Culturism și Fitness având ca obiectiv podiumul. Această etapă zonală a fost un prilej potrivit pentru a testa atitudinea lor pe scenă și o șansă pentru ei să se acomodeze cu rutina competiției. S-au descurcat foarte bine, medalile reflectând roadele muncii depuse și țin să îi felicit pentru aceasta”, a declarat Lucian Nicolescu. Finalele Campionatului Național de Culturism și Fitness sunt prevăzute la Sibiu, în cursul lunii octombrie.

Dan HENEGAR

1 comentariu

nedumeritul 18 aprilie 2018 at 20:01

…te felicit Dan Salistean!, va felicit pe toti!, pentru implicare, efort si perseverenta cu care faceti sport, si nu in ultimul rind pentru rezultate.Bravo voua oameni faini!. Doresc sa va impliniti visele marete pe care le nazuiti,…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...