Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Cugireanul Andrei Sovereşan pe podiumul concursului ”Retezat Maraton 2013”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În localitatea Râuşor, județul Hunedoara, s-au desfășurat recent, în organizarea Asociației L.I.B.R.A Timișoara, întrecerile din cadrul concursului ”Retezat Maraton”, competiție la care au luat parte 235 de participanți din întreaga țară, dintre care: 75 la proba ”Dinozaurii”- (37 km); 100 la proba ”Zimbrii” (24 km); și 60 la proba ”Zmei” (14 km).

Printre concurenți s-a aflat și reprezentantul județului Alba, cugireanul Andrei Grațian Sovereșan (21 de ani), care s-a clasat pe locul III la proba de 24 km – ”Zimbrii”, cu timpul de 4 ore și 4 minute. El ne-a declarat ca a realizat un binemeritat și nesperat succes, având în vedere ca s-a aflat la a doua participare de acest gen, după Maratonul ”Apuseni” desfășurat în luna iunie a.c, iar proba de concurs a fost destul de dificilă (2.400 metri diferență de nivel).

Potrivit sportivului, următoarea competiție, Runsilvania Wild Race Ro Club Maraton, la care va lua parte, va avea loc pe 17 august și este programată în localitatea Răchiţele, județil Cluj.

Andrei Sovereșan este student în anul al II-lea la Facultatea de Geografie din Cluj-Napoca, a făcut orientare sportivă la Clubul Copiilor din Cugir sub îndrumarea prof. Gheorghe Nedea, iar la ora actuală este membru al Clubului de Orientare Sportivă ”Unirea” Alba Iulia. (C.P.)

[nggallery id=28]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea