Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Cu mic, cu mare, să salvăm pământul!

Alexandra Mates

Publicat

în

Preşcolarii Grădiniţei. Nr.1 Cugir, alături de colegii de la clasa pregătitoare a Şcolii Gimnaziale „Iosif Pervain”, au participat luni, 22 aprilie 2013, la o acţiune de ecologizare, iniţiată de dascălii lor, Mariana Bogdan şi Marcel Cibu, cu ocazia „Zilei Pământului”.

Copiii au înţeles importanţa majoră de a avea spaţii de joacă igienizate, păduri verzi şi un aer mai curat, aşa că au dat dovadă de multă hărnicie în colectarea gunoaielor din curtea şi din afara şcolii. Au avut dorinţa de a arăta şi adulţilor că fiecare dintre noi putem să contribuim, la salvarea Planetei.

Chiar dacă acţiunea lor e doar picătura dintr-un ocean, pe termen lung, ei pot deveni mai responsabili şi cu un plus de spirit civic.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii Dragobetele, sărbătoarea dragostei la români, îşi are rădăcinile în tradiţiile dace şi în credinţa într-un fel de zeu al iubirii, a cărui cinstire, pe 24 februarie, marca simbolic şi începutul primăverii. Dragobete, fiul Dochiei, era zeul dragostei şi al bunei dispoziţii. I se mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea