Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Slovanka MB 77-56 | A treia victorie în Liga Europei Centrale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia - Slovanka MB CEWL 17 În al treilea joc pe teren propriu din acest sezon în Liga Europei Centrale, CSU Alba Iulia a învins în Sala „1 Decembrie 1918”, pe Slovanka MB, scor 77-56 (20-22, 14-11, 21-12, 22-11).

Echipa lui Miroslav Popov nu a avut emoţii în a se impune, ţinând cont de valoarea superioară raportat la oponentele din Cehia, care au deplasat numai 8 jucătoare, dintre care una era accidentată.

*Au plecat cu frâna de mână trasă!

Gazdele au abordat jocul foarte lejer, fiind taxate de oponente, care şi-au adjudecat sfertul inagural (22-20), unul prolific ca şi puncte marcate. Lucrurile s-au îndreptat oarecumva până la pauza mare, iar studentele au intrat la vestiare cu un avans minim: 34-33. la reluare, criza de efectiv a vizitatoarelor şi-a spus cuvintul, iar albaiuliencele au pus lucrurile pe făgaşul normal, câştigând al treilea parţial, 21-12, astfel că, înaintea ultimele 10 minute avantajul era unul confortabil: 55-45. Şi sfertul de final a fost similar cu precedentul.

A fost al 4-lea joc consecutiv câştigat de studentele din Cetatea Marii Uniri, în cele trei competiţii în care este angrenată (Cupa României, campionat, CEWL) şi totodată al treilea succes la rând în competiţia europeană.

*Ca la noi la nimeni, 180 de scaune scoase temporar din Sală!

Obişnuiţii partidelor de baschet au avut parte de o surpriză neplăcută când au pătruns în sală, unde au observat că lipsesc 180 de scaune, cele poziţionate în spatele panourilor!

Cei de la ISU Alba au solicitat oficialilor CSU Alba Iulia să scoată respectivele rânduri de scaune, întrucât, în weekend se dispută partidele amicale de handbal masculin România – Ungaria, apelându-se la această decizie din motive de securitate. Munca de evacuare a scaunelor a durat în jur de 4 ore, fiind făcută de oficiali ai CSU, iar luni… culmea, aceaste vor fi repuse pe poziţii. Chiar de neînţeles!

Sâmbătă, de la ora 18.00, va fi ultimul joc pe teren propriu, cu Phoenix Galaţi, contând pentru Liga Naţională de baschet.

Au marcat: Jelena Antic – 15, Adriene Webb –  14, Mariah King – 12, Vanessa Abel – 11, Sonia Ursu – 7, Alexandra Uiuiu – 6, Marta Fodor – 6, Stefka Miteva – 2, Elena Dincă – 2, Asia Logan – 2.

[nggallery id=1433]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea