Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia şi-a prezentat trofeul cucerit, Liga Europei Centrale

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prezentare trofeu CEWL UAB40CSU Alba Iulia a cucerit primul trofeul european din istoria judeţului, cupa Ligii Europei Centrale la bacshet feminin, Final Four-ul CEWl disputându-se în Sala de Sport a Universităţii „1 Decembrie 1918”. Astăzi, la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, întreg lotul echipei, în frunte cu antrenori şi conducători, alături de autorităţiile locale şi judeţene a prezentat primul trofeu european din istoria judeţului Alba.

La conferinţa de presă au participat pe lângă rectorul universităţii Daniel Breaz, primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava şi Ion Dumitrel preşedintele Consiliului Judeţean Alba.

Daniel Breaz: Este primul trofeu european din istoria judeţului Alba. Înseamnă foarte mult pentru echipă, iar pe această cale le mulţumim tuturor celor care ne-au susţinut, începând de la autorităţi locale, judeţene, suporterilor, jucătoarelor, antrenorilor şi bineînţeles presei. Din punct de vedere sportiv, baschetul este în creştere la nivel local, iar noi sperăm să devină o tradiţie precum este la Arad. Nu pot să îmi dau seama de ce nu s-au vândut toate biletele. La Alba Iulia încă nu există încă un cult al baschetului, dar sperăm să devină”.

Ion Dumitrel: Le mulţumesc fetelor pentru bucuriile pe care ni le aduc de câţiva ani de zile. Am încredere în ele şi sunt convins că o să ne bucurăm şi la finalul campionatului. Mă bucur pentru această performanţă atât în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean cât şi în calitate de suporter”.

Mircea Hava: Vă felicit pentru ceea ce faceţi şi pentru că aţi adus ceva deosebit în Alba Iulia. O să fim în continuare alături de voi. Pe mine nu o să mă vedeţi aşa de des în tribune, însă o să fiu acolo unde aveţi voi nevoie. Este un sport deosebit şi vă felicit pentru ceea ce sunteţi. O să discutăm cu toată lumea, sponsori, universitate, CJ pentru un buget real ca să continuaţi performanţele. Trebuie să o luăm treptat şi să fim atenţi să nu ajungem ca la Târgovişte. O să fim alături de voi”!

Bogdan Duma: Am reuşit să ne luăm revanşa în faţa Aradului. A fost o victorie mult mai dulce. Mai avem un obiectiv şi sper să ajungem să jucăm contra Aradului în finala campionatului. Însă până acolo avem paşi dificili de trecut”.

Larisa Toma: Mă simt minunat că am câştigat această cupă. A fost o victorie foarte dulce şi mă bucur că am ales să vin la Alba Iulia. Suntem o echipă experimentată şi trebuiă să o luam pas cu pas spre finală. Încă nu ne gândim la Arad, mai avem de jucat cu Galaţiul, Clujul, Satu Mare şi Târgovişte”.

[nggallery id=1304]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea