Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – CSM Bucovina Suceava 12-34 (7-19) | S-a ratat și meciul ultimelor speranțe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asistență dezolantă, puțin peste 50 de spectatori pe “Cetate”, la meciul ultimelor speranțe în a obține o victorie în Liga Națională de Rugby pentru formația din Cetatea Marii Uniri.

CSU Alba Iulia a pierdut și jocul considerat “de totul sau nimic” în a puncta în ierarhie, scor 12-34 (7-12) cu CSM Bucovina Suceava, un oponent considerat de același nivel valoric. Adversarul din Moldova era tocmai formația împotriva căreia studenții au realizat anul trecut, în 17 octombrie, singura victorie din existență (31-17 în Liga Națională, al doilea eșalon competițional).

O simplă răbufnire de orgoliu în primul mitan, când Carlos Jilăveanu a înscris un eseu și tot el l-a transformat (minutul 14), ducând scorul la 7-5, a însemnat pentru CSU rezistența, Bucovina culcând de 3 ori balonul în terenul de țintă (în două rânduri în finalul primei reprize). Scorul a luat proporții în actul secund, cu încă două încercări ale sucevenilor și un eseu de consolare în ultimul minut, realizat de nou-venitul Raul Zaiba. Cu 8 eșecuri din tot atâtea jocuri, al doilea în play-out, CSU Alba Iulia evoluează sâmbătă, 3 septembrie, în deplasare cu “U” Cluj, o formație extrem de puternică ce a câștigat la Alba Iulia, scor 88-0.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea