Rămâi conectat

Sport

FOTO: CS Hunedoara – Industria Galda 0-1 (0-1) | Golgheterul Cioară, gol pentru o victorie mare! Fiecare echipă a ratat câte un penalty

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos a reușit o victorie mare la Hunedoara, câștigând trei puncte imense în bătălia de evadare din subsol. Trupa condusă de Paul Ciucă s-a impus grație golului de aur marcat de Cioară (42) – golgheterul echipei cu 8 reușite, meciul fiind unul dramatic, fiecare echipă irosind câte un penalty.

La 0-0 Iancău a apărat lovitura de pedeapsă executată de Tecsi (34), iar imediat după pauză a fost rândul portarului gazdelor să apere execuția din punctul cu var a lui Cernea (min. 47, faultat Al. Costea). Cu al doilea succes la rând, Industria a reușit un salt de două locuri și să urce pe poziția a 12-a a ierarhiei, victoria fiind cu atât mai prețioasă cu cât a fost obținută în fieful echipei ce a răpus liderul și avea trei meciuri câștigate la rând.

*Paul Ciucă: „În ultimele două etape am făcut puncte cât în celelalte nouă”

„Îmi felicit jucătorii pentru puterea de luptă și victoria obținută, după un meci cu de toate, foarte plăcut ochiului pentru spectatori. Noi am făcut puncte în două etape cât în celelalte nouă. În ultimii ani, noi, toți găldenii. jucători, antrenori, suporteri, parcă nu am mai apreciat cu adevărat o victorie, dar în acest an se pare că învățăm iar să ne bucurăm. Avem neaparată nevoie de toate punctele în meciul următor, pentru a aborda cu un moral bun ultimele etape, în care vom întâlni echipe foarte bune„, este mesajul transmis de antrenorul Paul Ciucă.

 

0-1, min. 42: CIOARA, deschis excelent de Adam a inscris, după ce a driblat și portarul

In minutul 34, portarul Iancau a reusit sa apere o lovitura de pedeapsă executată de Tecsi, iar in faza urmatoare a respins reluarea atacantului hunedorean.

CS Hunedoara: Cobliș – Iacob, D. Creciunesc, Ionică, Doboș, Bloj, Al. Dan, Herci, Marinică, Tescsi, Kocsis; rezerve Pașca, Cr. Creciunesc, Scânteie, Ciucurescu, Al. Marcu, Simioniv, Bălăuță. Antrenor Mircea Alic jr.

Industria: Iancău – Fl. Schiau, Haiduc, S. Fulea, Boancă – D. Lupșan – Frențiu, Costea, Cernea (69, D. Sîrbu), Adam (46, Puha; 85, Baghiu) – Cioară (76, Gergely); rezerve Lepădat – R. Trif, Bedelean. Antrenor Paul Ciucă.

Text-foto: Gligor UDREA

[nggallery id=6365]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea