FOTO: CS Hunedoara – Industria Galda 0-1 (0-1) | Golgheterul Cioară, gol pentru o victorie mare! Fiecare echipă a ratat câte un penalty

Paul Voicu - Primar 2020

Industria Galda de Jos a reușit o victorie mare la Hunedoara, câștigând trei puncte imense în bătălia de evadare din subsol. Trupa condusă de Paul Ciucă s-a impus grație golului de aur marcat de Cioară (42) – golgheterul echipei cu 8 reușite, meciul fiind unul dramatic, fiecare echipă irosind câte un penalty.

La 0-0 Iancău a apărat lovitura de pedeapsă executată de Tecsi (34), iar imediat după pauză a fost rândul portarului gazdelor să apere execuția din punctul cu var a lui Cernea (min. 47, faultat Al. Costea). Cu al doilea succes la rând, Industria a reușit un salt de două locuri și să urce pe poziția a 12-a a ierarhiei, victoria fiind cu atât mai prețioasă cu cât a fost obținută în fieful echipei ce a răpus liderul și avea trei meciuri câștigate la rând.

ELIT

*Paul Ciucă: „În ultimele două etape am făcut puncte cât în celelalte nouă”

„Îmi felicit jucătorii pentru puterea de luptă și victoria obținută, după un meci cu de toate, foarte plăcut ochiului pentru spectatori. Noi am făcut puncte în două etape cât în celelalte nouă. În ultimii ani, noi, toți găldenii. jucători, antrenori, suporteri, parcă nu am mai apreciat cu adevărat o victorie, dar în acest an se pare că învățăm iar să ne bucurăm. Avem neaparată nevoie de toate punctele în meciul următor, pentru a aborda cu un moral bun ultimele etape, în care vom întâlni echipe foarte bune„, este mesajul transmis de antrenorul Paul Ciucă.

 

Mihail David - 2020

0-1, min. 42: CIOARA, deschis excelent de Adam a inscris, după ce a driblat și portarul

In minutul 34, portarul Iancau a reusit sa apere o lovitura de pedeapsă executată de Tecsi, iar in faza urmatoare a respins reluarea atacantului hunedorean.

CS Hunedoara: Cobliș – Iacob, D. Creciunesc, Ionică, Doboș, Bloj, Al. Dan, Herci, Marinică, Tescsi, Kocsis; rezerve Pașca, Cr. Creciunesc, Scânteie, Ciucurescu, Al. Marcu, Simioniv, Bălăuță. Antrenor Mircea Alic jr.

Industria: Iancău – Fl. Schiau, Haiduc, S. Fulea, Boancă – D. Lupșan – Frențiu, Costea, Cernea (69, D. Sîrbu), Adam (46, Puha; 85, Baghiu) – Cioară (76, Gergely); rezerve Lepădat – R. Trif, Bedelean. Antrenor Paul Ciucă.

Text-foto: Gligor UDREA

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...