Rămâi conectat

Sport

FOTO: CS Hunedoara – CS Ocna Mureș 4-1 (2-1), în ultima rundă a anului | Liderul, victorie categorică în faţa ocnamureşenilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În ultima etapă a acestui sezon, pe Stadionul “Michael Klein”, s-a disputat partida dintre CS Hunedoara și CS Ocna Mureș. Gruparea de lângă furnale, lider al Seriei a 9-a din eșalonul terț, s-a impus cu 4-1 (2-1).

Hergheligiu (7), cu un şut care a căutat vinclul, obiectiv ratat însă de puţin, a semnat prima ocazie a disputei de la Hunedoara. Deschiderea scorului s-a produs în minutul 27. Arnăutu a finalizat din ineriorul careului, după o respingere de pe linia porţii la un şut al lui Da Motta. A fost o acţiune „letală” a amfitrionilor la care a mai participat şi L. Buş. Un şut al lui Simon (36), reţinut cu siguranţă de portarul oaspeţilor, a anticipat cumva majorarea avantajului amfitrionilor.

În minutul 39 Hergheligiu, golgheterul seriei a 9-a a eşalonului fotbalistic terţ, a transformat cu un siguranţă un penalty, ducând scorul la 2-0 pentru hunedoreni.  Cum s-a ajuns ca arbitrul de centru să arate punctul cu var? Portarul E. Mihai nu a putut reţine o minge centrată, s-a deplasat spre marginea careului şi l-a faultat pe L. Buş.

Câteva minute mai târziu s-a dictat penalty la cealaltă poartă, după un henţ al lui Rodrigues. A transformat cu siguranţă Cioară, care a redus astfel din handicap. S-a ajuns, pe seama evenimentelor din primul mitan al jocului de la Hunedoara, să existe nu mai puţin de 4 lovituri de la 11 metri în 3 reprize consecutive din duelurile din campionat dintre Ocna Mureş şi Hunedoara.

Scorul a devenit 3-1 în minutul 48, când Rodrigues a reluat din apropiere după o fază de atac prelungită a gazdelor. Zece minute mai târziu, o minge şutată de la marginea careului de Hergheligiu s-a dus puţin pe lângă. În replică, Căt. Creţ (61), pătruns în careu, a finalizat cu un şut bun la colţul scurt o acţiune în flancul drept.

În minutul 70, portarul E. Mihai i-a refuzat lui Arnăutu şansa „dublei”, iar patru minute mai târziu Socaci a reluat spectaculos de la semidistanţă, însă balonul s-a dus peste poarta gazdelor.

În minutul 83, L. Buş, cu o reluare din apropiere, a stabilit scorul final: 4-1 pentru hunedoreni.

“Soda dragă” se mândrește cu faptul că este singura combatantă împotriva căreia trupa lui Florin Maxim, antrenor neînvins de doi ani, a pierdut puncte în acest sezon în care a luat 40 de puncte din 42 posibile. S-a întâmplat în turul campionatului, la Ocna Mureş, într-un duel terminat cu scorul de 1-1.

CS Hunedoara: Lefter – A. Vlad, Garutti, Rodrigues, Da Motta – Bedea, Mogoș, A. Dumitru, L. Buș/ cpt – Hergheligiu, Arnăutu. Pe bancă: D. Moldovan, R. Cristian, Bradu, Simon, Trășcan, Giura, F. Iacob. Antrenor Florin Maxim

CS Ocna Mureș: Ed. Mihai – Cunţan (90+1 Neşan) , Haiduc, D. Lupșan, Kiraly – Guț– Căt. Creț, Cl. Coltor (65 Cl. Marcu), Socaci/cpt, Hetea (65 Ov. Truţă) – Cioară (87 Moise). Pe bancă: A. Anghel, Pintilie, Casian. Antrenor Paul Ciucă – principal, Romeo Arinar – secund.

Cartonaşe galbene: Garutti (16), Fernandes (44), Da Motta (71) / Socaci (48), D. Lupşan (72)

Arbitri: M. Spînu (Bucureşti) – S. Pantea, An. Pantea (ambii din Arad); observatori: Cr. Rouă (Bumbești-Jiu), M. Zgovancu (Tg. Jiu)

Lucian DĂRĂMUȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea