Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO. Copiii Grădiniței Nr. 12 Alba Iulia, de vorbă cu medicul veterinar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul proiectului de parteneriat educational Minunata lume a animalelor, in cursul zilei de joi, 16 iunie 2016, în sala multifuncțională a grădiniței s-a derulat actiunea De vorbă cu specialistul.., avandu-l ca invitat pe dr. Moruțan Horia- medic veterinar.

copii06Intr-o atmosfera placuta, copiii grupelor mari au vizionat un film despre cabinetul veterinar și activitatea din cadrul acestuia. Cu această ocazie, copiii și-au îmbogățit cunoștințele despre animale, referitoare la mediul lor de viață, hrană, sănătatea  acestora, modul în care medicul veterinar le tratează când sunt bolnave, importanța animalelor în viața omului, necesitatea protejării acestora precum și cunoașterea și aplicarea regulilor de igienă  după joaca cu animalele.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Preșcolarii au pus o mulțime de întrebări și au primit răspunsuri accesibile vârstei lor. De asemenea, au răspuns și ei la o serie de întrebări adresate de către specialist.

În continuare, copiii au fost angrenați în concursul cu titlul: *Cine știe mai bine?*, ce s-a desfășurat pe grupe și a conținut diverse și atractive probe, la finele căruia au fost recompensați cu diplome, după care gazdele i-au mulțumit  oaspetelui și l-au invitat să vizualizeze expoziția de lucrări individuale și colective(picturi, colaje și desene), amenajată în sală.

 

Responsabil PR al GPP Step by Step nr12, Alba Iulia,

Prof.înv.presc. Decean Ioana Delia,

[nggallery id=2311]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Achiziţionarea de microbuze electrice de către CJ Alba pentru elevii din două comune din Apuseni, în impas

Unirea Ziarul

Publicat

în

Achiziţionarea de microbuze electrice de către CJ Alba pentru elevii din două comune din Apuseni, în impas Licitaţia pentru achiziţionarea de microbuze electrice pentru elevii din Mogoş şi Poşaga a fost anulată, rămânând în desfăşurare cea privind lotul de 24 de microbuze cu o capacitate de 16+1 locuri, destinate transportului elevilor din Albac, Arieşeni, Avram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea