Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Copii de la „Steaua Speranţei” Alba Iulia, la meciul „U” Cluj – Steaua

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Steaua Sperantei la Cluj 4Student Sport Alba Iulia împreună cu Primăria Municipiului Alba Iulia a finalizat cu succes campania de ajutorare a copiilor din casa de copii „Steaua Speranţei”, cu prilejul meciului de fotbal dintre „U” Cluj şi Steaua Bucureşti, disputat joi seara pe „Cluj Arena”. Micuţii au beneficiat de o invitaţie din partea fostului preşedinte al „şepcilor roşii” şi al Unirii Alba Iulia, Ioan Mărginean „Limoniu”, la această partidă importantă, ce a parafat câştigarea titlului de către Steaua, actuala formaţie a ex-uniristului Nicuşor Stanciu. Oficialii echipei locale „U” le-au pus junilor albaiulieni la dispoziţie 15 bilete plus mai multe obiecte cu însemnele „alb-negru”.

„U” Cluj a fost implicată la finele anului trecut în evenimentul caritabil organizat de Asociaţia “Student Sport” în colaborare cu Primăria Municipiului Alba Iulia, prin scoaterea la licitaţie a tricourilor unor echipe din Liga 1, inclusiv ale foştilor unirişti Gicu Grozav şi Nicuşor Stanciu, acţiune în care prim-divizionara a susţinut la Alba Iulia un meci demonstrativ. „Vreau să le mulţumesc primarului Mircea Hava şi lui Ioan Mărginean doarece fără aceste două persoane «Student Sport» Alba Iulia nu ar reuşit. Asociaţia se bucură de sprijinul mai multor firme şi instituţii printre care şi «Ziarul Unirea» care ne-a fost alături de când asociaţia «Student Sport» Alba Iulia a luat naştere prin promovarea activităţilor şi oferirea premiilor la anumite competiţii. «Student Sport» Alba Iulia îşi propune dezvoltarea sportului de masă împreună cu Primăria Municipiului Alba Iulia, de la cel mai mic la cel mai mare cetăţean. După meciul „U” Cluj – Steaua Bucureşti am lansat o invitaţie antrenorului Laurenţiu Reghecampf pentru a susţine la Alba Iulia un meci demonstrativ la finalul ediţiei a doua a Campionatului Municipal de Fotbal 2014”, a declarat prof. Cătălin Costea, preşedintele „Student Sport” Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

[nggallery id=1655]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea