Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Continuă lucrările pentru creșterea eficienței termice a blocurilor de pe Bulevardul Revoluției 1989 din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria Municipiului Alba Iulia continuă lucrările pentru reabilitarea termică a blocurilor de pe Bulevardul Revoluției 1989.

După cum se poate observa, schelele au început să împânzească un astfel de bloc, situat pe una dintre cele mai circulate străzi din Municipiul Alba Iulia.

Executarea serviciilor privind reabilitarea termică face parte lotul al doilea al proiectului de investiție „Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din municipiul Alba Iulia lot 2 bloc 13B, bloc CF11,, bloc MV1-MV7, MV2-MV12 și lot 3 D3-D4, bloc D2-D3, bloc 8”.

Descrierea succintă a lucrărilor de intervenții:

Izolarea termică a pereților exteriori

Izolarea termică a pereților exteriori (mai puțin pereții de la rosturi), inclusiv a aticului, mai exact acoperirea pereților din sistemul de anvelopă al clădirii cu un sistem compozit compact de protecție termică.

Propunere paleta de culori pentru fațade:

Gri foarte deschis- S0500-N, reprezentând culoarea de bază, fiind dominantă fațadei

Gri -S 1500-N, reprezentant culoarea de mijloc ca și procentaj pe fațadă

Maro- S4010-Y50R, reprezentând accentele fațadei, marcând în principiu balcoanele.

Înlocuirea ferestrelor și ușilor exterioare existente din lemn/metal aferente locuințelor, inclusiv a tâmplăriei acceselor în blocul de locuințe, cu tâmplărie din PVC pentacamerală, dotată cu fante de circulație naturală controlată a aerului între exterior și interior și geam termoizolant low-e cu rezistență termică a ansamblului de minim 0,77 R’[m2K/W].

Se vor închide balcoanele/ logiile cu tâmplărie din PVC pentacamerală și geam termoizolant low-e cu rezistență termică a ansamblului de minim 0,77 R’[m2K/W].


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bărbat din Alba, cu mandat de executare pentru viol și agresiune sexuală, prins de politisti: A fost depus la penitenciarul Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bărbat din Alba, cu mandat de executare pentru viol și agresiune sexuală, prins de politisti: A fost depus la penitenciarul Aiud. La data de 7 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției 7 de Poliție Rurală Sebeș au depistat un bărbat de 36 de ani, din localitatea Cut, județul Alba, care este posesorul unui mandat de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare