Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO Concurs: „Te invit la dans copilărie”, la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 12 din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Concurs de dans04Marti, 30 sept 2014, la  Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 12, s-a desfăşurat Concursul de dans „Te invit la dans copilărie”. Aceasta a fost prima acţiune derulată în cadrul proiectului „Cetatea micului albaiulian – tărâmul unde copiii cresc frumos”. Proiectul este derulat de Asociaţia Micul Prinţ în parteneriat cu  toate grădiniţele din Alba Iulia fiind finanţat de Primăria şi Consiliul Local Alba Iulia şi are drept scop „implementarea programului de dezvoltare fizică, a sănătăţii şi igienei personale, a autonomiei şi autoprotecţiei copiilor preşcolari din Alba Iulia.

La activitatea organizată de prof. înv. preşc. Veronica Suciu, au participat 11 formaţii de dans de la grădiniţele din Alba Iulia, formaţii pregătite de educatoare şi personalul de sprijin angajat prin proiect.

Intr-un cadru festiv creat de organizatori, cei 300 copiii şi-au demonstrat calităţile artistice şi sportive şi au făcut o pledoarie pentru mişcare şi dans. Copiii au fost  răsplătiţi cu aplauze, dar şi cu diplome şi cadouri oferite de Asociaţia Micul Prinţ.

[nggallery id=2384]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea