Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO| Cabanierii din Poarta Raiului au pornit reabilitarea drumului, pe banii proprii. „Vă așteptăm la răcoare și liniste”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
FOTO| Cabanierii din Poarta Raiului au pornit reabilitarea drumului, pe banii proprii. „Vă așteptăm la răcoare și liniste”

Un drum din zona Poarta Raiului, în Munții Șureanu, a intrat în reparații, pe cheltuiala cabanierilor din zonă, „mulțumind” Consiliului Județean Alba pentru implicare și bunăvoința de a le permite să refacă drumul banii proprii.

„O veste buna. Am inceput carpirea drumului, prin forte proprii. Va asteptam la racoare si liniste – maxim 24 grade. Multumim CJ pt ca ne lasa sa refacem drumul pe banii nostri. Respect…”, a transmis Asociația proprietarilor de pensiuni din Poarta Raiului, prin intermediul paginii de socializare.

Anul trecut, în 2020, Asociaţia proprietarilor de pensiuni din Poarta Raiului a reparat, pe cheltuiala proprie, drumul dintre Luncile Prigoanei şi Poarta Raiului, care dă mari bătăi de cap turiştilor, în fiecare sezon turistic.

Gropile au fost astupate şi s-a intervenit în zonele cele mai afectate, astfel încât acum drumul spre zona respectivă este rezonabil. Drumul reabilitat are o lungime de 4 km. În Poarta Raiului există mai multe pensiuni şi cabane.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Protest spontan la Arhivele Naționale – Serviciul Județean Alba. Angajații au întrerupt activitatea timp de o oră. Care sunt nemulțumirile lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Protest spontan la Arhivele Naționale – Serviciul Județean Alba. Angajații au întrerupt activitatea timp de o oră. Care sunt nemulțumirile lor Vineri, 17 mai 2024,  între orele 09:30 – 10:30, angajații din ARHIVELE NAȚIONALE – SERVICIUL JUDEȚEAN ALBA au decis să protesteze prin întreruperea activității și anularea programului de lucru cu publicul. Angajații din Arhivele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea