Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: „Brusli” de Cugir, trezit din beţie, doar de ambulanţa locală apelată la 112

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Brusli de CugirUnul dintre puţinii „oameni ai străzii” din Cugir cunoscut şi sum numele de „Brusli” şi-a făcut în ultimul timp un obicei care deşi pare comic la prima vedere creează situaţii deloc confortabile localnicilor. Mai tot timpul sub influenţe bahice, Brusli se plimbă pe străzi având legat de el, cu un lanţ, un câine, care îl urmează vrând nevrând pretutindeni, un patruped comunitar care ameninţă trecătorii, mai ales pe copii atunci când se apropie de stăpânul lui de ocazie.

Brusli de Cugir3 Zilele trecute spre exemplu, în plină zi, Brusli a adormit cu câinele, legat de el, în faţa unui bloc de locatari de pe strada Constructorului, exact în faţa scării de acces spre locuinţele proprietarilor. Cum agresivitatea câinelui făcea imposibilă intrarea în imobil, iar individul părea că nu dă semne de viaţă, câţiva localnici au hotărât să sune la 112 şi au chemat ambulanţa să-l ducă la spital, presupunând că e bolnav.

La insistenţele echipei de pe ambulanţa, sosită în câteva minute, Brusli s-a „trezit” de moment, iar un confrate de stradă, apărut ca din senin a venit şi l-a luat cu câine cu tot, plecând împreunăi, spre nemulţumirea celor de la salvare care nu ştiau cum să-şi motiveze intervenţia. (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție Joi, 25 aprilie, pompierii din Alba Iulia, intervin pe Calea Moților, în jurul orei 11:30, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție. Potrivit IPJ Alba, detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru îndepărtarea unor elemente de construcție în mun. Alba Iulia, Calea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea