Rămâi conectat

Sport

FOTO: banchet pentru Performanța Ighiu, după tripla de vis, promovarea în Liga a 3-a, cupa și campionatul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Performanța Ighiu a sărbătorit un an 2015 de excepție la Conacul Teleki din Țelna, locație unde s-a desfășurat banchetul merituoasei echipe conduse de Adorian Himcinschi, ce a dominat fotbaluPerformanta Ighiu banchet promovare 36l județean în acest sezon. Promovarea în Liga a 3-a, Cupa României și câștigarea Ligii a IV-a Alba reprezintă tripla de vis a formației din comuna ighiană.

*Reunirea pe 10 iulie, obiectiv promovarea în Liga a 2-a

La petrecere au participat jucătorii, unii însoțiți de prietene sau soții, dar și oficialii echipei ce trăiește momente de glorie, sau apropiați ai clubului. Și primarul Traian Rusu s-a aflat alături de formația ce a adus „cea mai importantă realizare sportivă a comunei”, hitul serii fiind „Rău mă dor ochii, mă dor”. Fotbaliștii s-au distrat, au trăit momentul, și-au încasat recompensele cuvenite pentru promovare, însă nu se pot bucura de prea multă vacanță, întrucât vinerea viitoare este prevăzut primul antrenament din noul sezon. Asta pentru că, în 15 iulie se va juca primul meci oficial, în Cupa României, probabil cu Industria Galda de Jos.

Performanța Ighiu va disputa jocurile de pe teren propriu, la Alba Iulia, pe stadionul „Cetate”, cel puțin în turul campionatului, pentru că suprafața de jos de pe arena din Ighiu va suporta modernizări. Cu o campanie de transferuri ambițioasă, nou-promovata în eșalonul terț își propune ca la sezonul de debut să ataca promovarea în Liga a 2-a.

[nggallery id=723]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Andrea Zsebe (LPS Alba Iulia), 4 medalii la Cupa României la înot | Clubul din Cetatea Marii Uniri, reprezentat de 11 sportivi

Dan HENEGAR

Publicat

în

Andrea Zsebe (LPS Alba Iulia), 4 medalii la Cupa României la înot. Clubul din Cetatea Marii Uniri, reprezentat de 11 sportivi la competiția de la Târgu Mureș Andrea Zsebe (LPS Alba Iulia) a cucerit 4 medalii (una de aur, două de argint și una de bronz) la Cupa României la înot (seniori, tineret, juniori I […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea