Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Avansări în grad la Jandarmeria Alba, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române. Un maistru militar și 5 subofiţeri și-au câștigat o nouă tresă pe epoleții uniformei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cu ocazia zilei Jandarmeriei Române, pentru rezultate foarte bune obţinute în activitatea profesională, un maistru militar și 5 subofiţeri din cadrul Jandarmeriei Alba au fost înaintaţi în gradul următor, înainte de expirarea stagiului minim în grad.

Acestea au îndeplinit condiţiile prevăzute de Legea 80/1995 privind statutul cadrelor militare, iar noile grade au fost înmânate de prim adjunctul inspectorului şef, domnul locotenent – colonel Pașca Tudor Gheorghe.

În cadrul festivității desfăşurate la sediul instituţiei, maistrul militar clasa a I –a Miclea Constantin – Daniel a primit gradul de maistru militar clasa I, plutonierul adjutant Bârlog Gabriel-Marius și plutonierul adjutant Otveș Lucian au fost înaintați la gradul de plutonier adjutant șef, iar plutonierul major Herța Ionuț-Onac a fost înaintat la gradul de plutonier adjutant. În plus, de la această dată plutonierul Bișboacă Marius și plutonierul Jinar Ioan-Dan au primit gradul de plutonier major.

În prezenţa colegilor, cadrele militare avansate în grad şi-au primit noile grade, însoţite de felicitări pentru rezultatele obţinute şi urări de succes în activitatea viitoare.

În cadrul aceleiaşi festivităţi, pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu, 24 de ofiţeri şi 178 de subofiţeri au fost recompensaţi cu felicitări şi mulţumiri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Zona de picnic de la Panoramic Alba Iulia, pregătită pentru 1 MAI 2024. Albaiulienii pot încinge micii pe grătarele noi, montate de primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Zona de picnic de la Panoramic Alba Iulia, pregătită pentru 1 MAI 2024. Albaiulienii pot încinge micii pe grătarele noi, montate de primărie Primăria Alba Iulia a început pregătirile pentru 1 mai 2024, ziua internațională a muncii, când o parte din albaiulieni aleg să iasă la iarbă verde și să încingă grătarele. La Panoramic au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea