FOTO| Autostrada Orăștie – Sebeș, stadiul lucrărilor la Şibot, duminică 13 octombrie 2013

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Circulaţia spre Cugir la intersecţia cu DN 7 este deviată din cauza unor lucrări de modernizare. Şoferii care doresc să ajungă în Cugir trebuie să circule pe un drum ocolitor de zgură, înaintea benzinăriei Rompetrol din apropierea localităţii Şibot şi a pasajului rutier din acea zonă.

Înaintea pasajului rutier din zona localităţii Şibot, care face trecerea peste autostrada Oraștie – Sebeş, şoferii care vin dinspre Alba Iulia sau Sebeş şi care vor să ajungă la Cugir trebuie să meargă la stânga pe un drum ocolitor înainte de bezinăria Rompetrol. Circulaţia spre Cugir este deviată doar temporar, până vor fi terminate lucrările de modernizare a intersecţiei DN 7 cu drumul spre Cugir.

ELIT

[Gallery not found]

Şi lucrările la autostrada Orăștie – Sebeș lucrările avansează. În zona Șibot, sub pasarela Drumului Naţional 7, s-a turnat de curând primul strat de asfalt, după cum se poate observa și în imaginile de mai jos.
Menţionăm că lucrările de modernizare care se efectuează privesc doar intersescţia DN 7 cu drumul spre Cugir, înaintea rampei de la pasajul rutier peste autostradă, pe sensul de mers Sebeş – Orăştie, nefiind vorba de o urcare/coborâre pe autostradă, mult trâmbiţată în conferinţele de presă de unii politicieni locali.

[Gallery not found]

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

6 Comentarii

FG 13 octombrie 2013 at 17:22

Nu vreau sa va jignesc dar nu credeti ca exagerati deja aratandu-ne saptamantal ca s-au mai turnat cativa metrii de asfalt la autostrada ? Mi se par deja jenante aceste articole.

albaiulian 13 octombrie 2013 at 20:17

Tipic romanesc!!!! Nici o responsabilitate,amanari peste amanari…presa aliata acestor „constructori” ridicoli,traind intr-o lume a lor,fara a respunde in fata nimanui…

radu 13 octombrie 2013 at 22:00

Da , asa este , mult trambitata iesire intrare se pere ca este pentru atanasiu si celalalt adormit doar praf in ochii cugirenilor aruncat pe la cate o vizita prin judet ca sa nu-i uite lumea iar la anul o data cu alegerile care vor veni iarasi va fi un subiect pus pe masa .Aoleu mincinosii , parca la ultima vizita prin vara zicea atanasiu ca deja sunt bani repartizati si ca in octombrie se trece la proiectare si apoi la atribuirea lucrarii prin licitatie cat mai repede posibil , dar apoi pas….

qwertyx 14 octombrie 2013 at 7:20

Uite ba ca ne-au facut astia iesire la autostrada, bravo Tebane!

pawel 14 octombrie 2013 at 9:08

Pe cine credeti ca doare-n dos de oamenii din cugir, sa le faca intrare pe autostrada…va zic si eu, pe nimeni, da pe absolut niciunu..ce sa mai vorbim de euthanasiu sau nicusor, care si-au facut binemerci plinu de la cugir si acum ca nu mai ofera nimic, dam cu picioru…rusine lingailor politici!

Birick 14 octombrie 2013 at 19:26

Hahahahaha, unde-s politicienii care anuntau triumfator „autostrada va fi gata in septembrie!”, „autostrada va avea iesire spre Cugir!” si toti aplaudacii care comenteaza pe aici juisau de fericire!

Comentariile sunt oprite