Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO Audi-ul implicat în accidentul din Blaj, soldat cu rănirea a trei persoane a fost făcut zob

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident Blaj03Marți seara (ora 23.22), în municipiul Blaj a avut loc un teribil accident de circulație soldat cu rănirea a trei persoane și produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum.

Imagini în urma accidentului au fost realizate de un fotograf pe nume Zoli Bulucz și postate pe rețeaua socială Facebook. Acestea arată că impactul a fost puternic, iar victimele au scăpat ca prin urechile acului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Din primele cercetări se pare că un tânăr în vârstă de 24 de ani din Blaj a pierdut controlul autoturismului într-o curbă, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un capăt de podeţ şi cu gardul unui imobil, după care autoturismul a revenit pe partea carosabilă unde s-a răsturnat.

În urma accidentului, conducătorul auto (O.C., de 24 de ani) precum şi N.C.V., un tânăr de 29 de ani, din Blaj şi un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Alba Iulia, pasageri în autoturism, au suferit multiple leziuni corporale şi au fost transportaţi la spitalele din Blaj şi Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale.

Revenim cu amănunte

FOTO Zoli Bulucz

[nggallery id=2364]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf Vinerea Mare, Vinerea Paştilor, Vinerea Seacă sau Vinerea Patimilor este ziua în care Domnul Iisus Hrisos, Mântuitorul lumii, a fost răstignit. Este zi de mare doliu a întregii creştinătăţi. Zi aliturgica, pentru ca Liturghia reprezinta jertfa nesangeroasa a lui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea