Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Au început lucrările de plombare a drumurilor din Abrud: Șoferi nu vor mai fi nevoiți să facă slalom printre gropi

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Abrud au început lucrările de plombare a drumurilor. Din cauza gropilor apărute în ultimul timp circulație devenise un adevărat slalom printre obstacole, însă autoritățile promit că în scurt timp se va putea circula în condiții optime pe drumurile orașului.

„Calitatea drumurilor a fost o problemă în orașul nostru de prea mult timp. Refacerea infrastructurii este una dintre prioritățile noastre, dar pentru ca lucrurile să fie făcute de calitate și să dureze, este nevoie de un proiect amplu, care necesită timp și multe resurse.

Un astfel de proiect rămâne o promisiune, dar până găsim cea mai bună soluție pentru elaborarea și implementarea lui, încercăm sa facem tot posibilul ca să se poata circula în condiții optime pe drumurile orașului. În măsura în care timpul ne va permite, așa cum a fost și astăzi, vom încerca să plombam toate gropile care apar pe drum”, a scris Albu Cristian Alexandru, primarul Abrudului pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba în anul 2023, ajutate de AJOFM

Bogdan Ilea

Publicat

în

Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba în anul 2023, ajutate de AJOFM În cadrul ședinței de colegiu prefectural, directorul AJOFM Alba a prezentat obiectivele avute anul trecut. Aproximativ 6500 de persoane au intrat pe piața muncii și aproape 13.000 de oameni au fost ajutați prin servicii de informare și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea