Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Atletic Joga Bonito Alba Iulia a cucerit Cupa României la minifotbal! O nouă performanță pentru Alba!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atletic Joga Bonito Alba Iulia a cucerit Cupa României la minifotbal, formația din Cetatea Marii Uniri impunându-se cu 3-0 (3-0), goluri Tripșa – dublă (MVP-ul ultimului act) și G. Goronea, în finala competiției naționale disputate la Sibiu. Victima grupării albaiuliene a fost Energy Friends Sighișoara, formația care câștigase trofeul anul trecut.

Este a doilea trofeul național adjudecat de o formație din Alba în cadrul competițiilor organizate de Federația Română de Minifotbal, după ce La Boltă Alba Iulia a spart gheața cu Cupa României, in 2016, la Bistrița, în urmă cu 7 ani!

De asemenea, Robert Tripșa  a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului,  iar Cătălin Suciu – cel mai bun portar. Joga Bonito va reprezenta România la Euro Cuo în Bulgaria, în luna septembrie!

Joga Bonito Alba Iulia este susținută financiar de Aurel Gușat, președinte este Horațiu Preja, iar Dan Ursu organizatorul desemnat.

8 victorii consecutive a repurtat Atletic Joga Bonito Alba Iulia la Sibiu. La startul competiției s-au aflat 96 de echipe, între care 8 din Alba. Joga Bonito s-a bazat pe fotbaliști care activează sau au activat în Liga 3 sau Liga 4, nume cunoscute la nivelul județului.

Drumul spre trofeu a cuprins succesele cu Inter Sibiu (5-0) și Ranger 1847 Buzău (7-2) – în grupa 21 (primul loc), As Liberto Iași (4-1) – în „32”-imile de finală, Deas Sasu Construct Alba Iulia (4-1) – în „16”-imile de finală, Flamura Roșie Arad (4-0) – optimile de finală, Bella Venezia Oltenița (6-1) – sferturile de finală și Redex Baia Mare (3-2) – semifinale.

Lot de jucători:  Cătălin Suciu, Dragoș Pop – Alin Apetri, Alexandru Circov, Ovidiu Crișan, Răzvan Frențiu, George Goronea, Paul Joldeș, Daniel Lupșan (cpt), Silviu Mureșan, Claudiu Oara, Mihai Oltean (care este și antrenorul echipei), Gheorghe Rîșniță, Andrei Samoilă, Robert Tripșa, Andrei Vasinc

Foto: Federația Română de Minifotbal


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea