Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| APEL UMANITAR pentru o familie din Alba, care are nevoie de un consult medical pentru un băiat de 7 ani, obiecte de mobilier și un telefon pentru orele online

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O mamă cu doi copii, din Alba, au nevoie de ajutor, băiatul de 7 ani, luat în plasament, a fost operat de apendicită și are nevoie de un consult medical. De asemenea, familiei i-ar prinde bine mai multe obiecte de mobilier pentru apartamentul în care locuiesc și un telefon sau o tabletă pentru ca cei doi copii să poată participa la cursurile online.

Un nou apel umanitar a fost inițiat prin intermediul rețelei de socializare facebook, de data aceasta pentru o familie formată dintr-o mamă și doi copii, o fată de 17 ani și un băiețel de 7 ani, luat în plasament, care nu au avut șansa noastră și sunt nevoiți să trăiască în condiții dificile.

„Ieri am fost acasă la o doamna cu suflet mare ce a luat în plasament acest copil frumos, deși dânsa mai are o fiica de 17 ani. Era puțin trist, avea febră, tocmai ce a fost externat din spital după o operație de apendicită, necesită o consultație medicală. Are vârstă de 7 ani, mărimi la îmbrăcăminte 148 iar la încălțăminte 33.

Le-ar prinde bine o canapea, un birou cu scaun unde să-și poată face temele, un aragaz, un frigider și o mașină de spălat, un covor, un telefon sau o tabletă pentru ore online. Toate în apartament sunt foarte vechi și nu sunt funcționale iar starea materială nu este una bună, astfel ca s-au acumulat și datorii la întreținere și chirie. Cine vrea să-i ajute, mă poate suna la 0753467330″, a transmis inițiatoarea apelului umanitar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea