Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Anunț VIRAL pentru o garsonieră de 11mp din Cluj, pentru care se cere 200 de euro chirie. „Dacă iau o pizza, intră pe ușă sau trebuie luată felie cu felie?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Anunț VIRAL pentru o garsonieră de 11mp din Cluj, pentru care se cere 200 de euro chirie. „Dacă iau o pizza, intră pe ușă sau trebuie luată felie cu felie?”

În mai puțin de 48 de ore, un anunț imobiliar din Cluj a devenit viral pe Facebook și a strâns peste 17.000 de comentarii și 4.000 de distribuiri.

„Garsoniera este complet mobilată și utilată, centrală termică pe bloc, situată la etajul 4 din 4, cheltuieli lunare mici. Preț: 200 de euro (ușor negociabil)”, scrie în anunțul postat pe pagina de Facebook a firmei de imobiliare Panoramic din Cluj.

Însoțit de mai multe fotografii din interiorul garsonierei care e de dimensiunile unui garaj micuț, anunțul a devenit viral, fiind distribuit de mii de ori.

Iar comentariile sunt care mai de care mai ironice. „Merge dată la schimb cu un Lăstun nedeplasabil. În ăla ai mai mult loc și la o adică merge și să-l dai la Rabla”, a scris un utilizator. Un altul a întrebat dacă poate să ridice garsoniera din Easy Box.

O firmă de pompe funebre a anunțat că face cavouri mai încăpătoare decât garsoniera din anunț, în vreme ce o femeie a scris: „Să te ferească Dumnezeu să ți se facă rău în ea, că n-ai unde să leșini și să cazi!”. „Dacă iau o pizza family, mă întreb dacă intră pe ușa sau trebuie luată felie cu felie?”, e un alt comentariu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea