Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Ansamblului folcloric ”Doina Aiudului“, locul II la Festivalul Internaţional de Folclor din Turcia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAnsamblul Folcloric “Doina Aiudului “ al  Centrului Cultural „Liviu Rebreanu” din Aiud, condus de coregraful Nicolae Moldovan, a participat, în perioada 26 iunie – 2 iulie2013 , la Festivalul Internaţional de Folclor din Turcia, care a avut loc în oraşul Instanbul, regiunea Sisli. În cadrul festivalului a fost organizat un concurs de dans pentru ţările participante: Turcia, Şerbia, Georgia, Rusia, Polonia, Bulgaria, Ucraina, Macedonia şi România. Ansamblul aiudean a uimit asistenţa şi a reuşit performanţa de a ocupa un onorant loc II.

S-au prezentat spectacole de înaltă ţinută şi în alte oraşe din Turcia, unde ansamblul a fost apreciat atât de organizatori cât şi de spectatori.

Ansamblul Folcloric “Doina Aiudului “ va fi în perioada 24 – 28 iulie 2013 gazda celei de-a III-a ediţii a Festivalului Internaţional de Folclor, organizat de Primăria/Consiliul Local Aiud şi Centrul Cultural L. Rebreanu Aiud şi  care va reuni 10 ansambluri folclorice din : Turcia, Grecia, Şerbia, Polonia, Ucraina, Bosnia, Letonia, Ungaria şi Portugalia.

Vă prezentăm mai jos câteva imagini de la Festivalul Internaţional de Folclor din Turcia:


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr din București, cercetat pentru înșelăciune de polițiștii din Sebeș: Cum l-a convins pe un bărbat să îi trimită în cont 1.000 de lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr din București, cercetat pentru înșelăciune de polițiștii din Sebeș: Cum l-a convins pe un bărbat să îi trimită în cont 1.000 de lei Polițiștii din Sebeș, investigează o posibilă infracțiune de înșelăciune, făcută de un tânăr de 21 de ani din București asupra unui bărbat din oraș. A postat că vinde un scuter electric, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea