Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Amendă de 1.000 de lei pentru un aiudean care a aruncat moloz la un punct de colectare selectivă. A fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din municipiul Aiud, care a aruncat mai multe resturi de moloz la un punct de colectare selectivă, după ce și-a renovat recent apartamentul, a fost amendat de către Poliția Locală, fiind identificat cu ajutorul camerelor de suprabeghere din zonă.

„Amenzi aplicate de Poliția Locală pentru depozitarea ilegală a deșeurilor

Un aiudean domiciliat pe strada Axente Sever a efectuat recent renovări în apartament. Pentru a arunca resturile de moloz putea solicita un container special de la operatorul de salubritate și achita 33 de lei/metru cub. Dar a ales să scape în mod ilegal de resturile de moloz, depozitându-le la punctul de colectare selectivă din zona blocului 37. Acest fapt constituie contravenție și se sancționează cu amendă între 1000 – 1500 lei.

Cu ajutorul camerelor de supraveghere video, Poliția Locală a identificat deja cetățeanul, sancționându-l cu amendă în valoare de 1000 de lei și obligativitatea de a aduna și depozita în mod legal resturile provenite din construcții. Cu alte cuvinte, acum este nevoit să plătească atât amenda, precum și depozitarea în mod legal a deșeurilor vegetale.

Vom arăta zero toleranță celor care murdăresc Aiudul”, au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea