Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Ambient – 21 de ani de existenţă: Spectacol aniversar la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ambient 21 de ani17Firma Ambient a împlinit anul acesta, în data de 3 februarie, 21 de ani de activitate, iar cu această ocazie compania care şi-a respectat mereu colaboratorii i-a invitat să asiste la un spectacol de teatru extraordinar.

Piesa de teatru a fost o comedie care a stârnit în nenumărate rânduri amuzamentul spectatorilor. Spectacolul a început de la ora 19.00, protagoniştii fiind Teatrul Naţional Radu Stanca din Sibiu care au jucat piesa „Încurcă-i drace” de Ray Cooney, în regia lui Şerban Puiu şi scenografia Luanei Dragoiescu.

După teatru a urmat o scurtă recepţie în foyer-ul Casei de Cultură a Sindicatelor.

Familia Ambient a crescut şi a devenit tot mai puternică şi unită în acelaşi timp. Totul a început în 1993, când sibianul Ion Ciolan a luat un credit şi a cumpărat un camion şi câteva materiale de construcţii şi aşa a început să construiască visul Ambient. A deschis drumul, a înfruntat greutăţi, dar cel mai important şi-a făcut mulţi prieteni.

[nggallery id=1131]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea