Rămâi conectat

Sport

FOTO: Alexandra Cristea (CS Unirea-LPS Alba Iulia), vicecampioană națională la marș, juniori 2

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alexandra Cristea, sportivă legitimată la CS Unirea Alba Iulia-LPS Alba Iulia, a cucerit medalia de argint în proba de 5000 metri marș, din cadrul Campionatelor Naționale pentru juniori 2.

Este a doua distincție a anului pentru atleta pregătită de Gabriel Avram, după bronzul de la Timișoara, din luna februarie, în aceeași probă, la Campionatul Național de marș-Iarnă. În cursa de la Pitești, Alaxandra Cristea a înrrgistrat un record personal, cu rezultatul 25:34.37.

Deși este încă junioară 3 Alexandra a reușit un rezultat foarte bun, cu 26 de secunde superior baremului de calificare la Campionatele Europene rezervate juniorilor 2, dar vârsta prea mică nu-i permite participarea la competiția continentală”, a spus antrenorul Gabriel Avram.

Au mai participat în această probă Cristina Ciucă (CS Unirea-LPS Alba Iulia, antrenor Mihaela Vlas) – locul 9 cu timpul 29:27.56 și Ema Tăușan (LPS-CS Unirea Alba Iulia) – locul 10 (timpul 30:03.57, antrenor Avram Gabriel). La competiția atletică mai participă atleți din Alba Iulia, Aiud, Blaj și Cugir, la diferite probe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea